Välkommen till Tryffelsvinet

Vi har noga utvalda viner från några av världens bästa vinbönder. Bli medlem i vår Vinklubb för att ta del av vårt nyhetsbrev där du får information om spännande släpp, inbjudningar till roliga provningar och tillgång till exklusiva klubblanseringar!

Bli medlem här!

Veckans tips

bio

2021 Galets Rouges, Château Mourgues du Grès

Rhône145 kr

2022 Soave, Tenuta Corte Giacobbe

Soave135 kr
nyhet

Lanseringar i tillfälligt sortiment

Se våra tillfälliga släpp som du hittar på utvalda SystembolagshyllorTill nyheterna

Nyheter i tillfälligt sortiment

nyhet

2020 Marsannay, Domaine Trapet

Bourgogne399 kr
nyhet

1990 Vinhas Velhas Vinho Branco, Luís Pato

Bourgogne699 kr
nyhet

2022 Estate Riesling, Paul Cluver

Elgin165 kr

Fasta listningar i butik

Se våra fasta listningar som du alltid hittar på utvalda SystembolagshyllorTill vinerna

Domaine Trapet

Domaine Trapets fina arv och utmärkta anseende finns med ända sedan starten år 1870 då Louis Trapets son Arthur Trapet köpte de första village-vingårdarna i Gevrey och man har varit en viktig faktor sedan dess. Redan 1920 var man en av de viktigaste vingårdsägarna i Bourgogne (man var på denna tid den största enskilda ägaren i Grand Cru-läget Chambertin). Fram till 1960-talet var man den finaste druvodlaren som försåg de stora négociantfirmorna Maison Leroy och Maison Joseph Drouhin, men efter 60-talet sadlade man om och började buteljera sina egna viner.

Läs mer här

Prova vin med Tryffelsvinets Vinklubb

Tryffelsvinets Vinklubb är för dig som gillar vin, oavsett kunskapsnivå. Vi anordnar allt från exklusiva middagar där vi dricker våra viner, vinmakarbesök, nyhetsprovningar, digitala liveprovningar, master classes och vinkurser. Här kan du läsa mer om våra event och se våra onlineprovningar.

Se alla våra event

Tryffelsvinet tipsar

Vinskolan – fylld med kunskap om vin

Vad dricker man till midsommarmaten?

En av våra mest älskade traditioner står för dörren med dignande bord och kylda snapsar.  Snart får vi åter snöra på oss folkdräkten och rätta till knätofsarna innan vi ger oss in i dansen kring stången, klättrar över gärdsgårdar och tävlar om vem som kan hoppa säck snabbast. Men vad dricker man på midsommar? Vi har tipsen på hur man förhöjer maten med den rätta drycken!

Läs mer

Tryffelsvinets bröllopsguide – så väljer du vin till bröllopet

Hur väljer man de perfekta vinerna till bröllopet? Hur långt innan skall man beställa vinerna? Vad gör jag om jag får vin över? Hur skall vinerna serveras vid middagen? Frågorna är många, men Tryffelsvinet har svaret!

Läs mer

Josetta Saffirios Konstnärsserie Nr. 3: Siri Carlén

Vi presenterar stolt tredje upplagan av unika samlar-Barolon från Josetta Saffirio i form av årgång 2018 Barolo del Comune di Monforte d’Alba Konstnärsserie Nr. 3 med etikett designad av Siri Carlén.

Läs mer