Detta innehåll är lösenordsskyddat. För att se det, ange ditt lösenord nedan:

Bordeaux En Primeur 2020

Unik möjlighet till dig som Vinklubbsmedlem

Som Vinklubbsmedlem erbjuder vi dig möjligheten att privatimportera våra utvalda Bordeauxviner från 2020 i samband med att vi plockar hem vinerna från Bordeaux i mars. Här finner du all information du behöver om hur du går tillväga!

Vilka viner finns tillgängliga?

Hur gör jag för att anmäla mitt intresse?

Låt oss veta om du vill lägga vantarna på några av dessa godbitar genom att fylla i formuläret nedan senast tisdagen den 24:e februari:
ANMÄLNINGSFORMULÄR

Det går bra att anmäla intresse på så många flaskor du önskar (1-6 stycken, eller fler), men hela kollin kommer att prioriteras.

Hur går tilldelningen till?

Vi samlar in intresseanmälningarna i kronologisk ordning och fördelar så rättvist vi kan – målet är att så många som möjligt skall få ta del av flaskorna. Vid intresse som överstiger tillgängligt antal flaskor premieras hela kollin (6 flaskor) framför enstaka flaskor, samt kronologi. Vi kontaktar dig så fort arbetet med tilldelningen är klar (tidigast 27/2). Det är först vid denna bekräftelse du får veta din slutgiltiga tilldelning.

När jag fått min tilldelning – hur beställer jag vinerna?

När du fått en bekräftelse på din din allokering är det dags att skicka in din privatimportförfrågan efter instruktion som kommer från oss i samband med bekräftelsen. Att göra en privatimport via Systembolaget är lätt (det enda du behöver är ett konto som du kan logga in på och du kommer att få tydliga instruktioner av oss i samband med din bekräftelse), men är du osäker hjälper vi gärna till.

Efter att din privatimport är lagd skall du hålla utkik efter ett mejl från Systembolaget där du ombeds att godkänna en privatimportsoffert från oss. Det kan ta några dagar från själva läggandet av privatimporten innan offerten dyker upp. I samband med att du godkänner privatimportsoffert blir din beställning bindande. Inga extra avgifter tillkommer. Du får ett sms eller mejl från Systembolaget när vinerna finns att hämta.

När får jag mina viner?

Vinerna kommer att finnas tillgängliga i månadsskiftet mars/april i Systembolagsbutiken du själv väljer i samband med din privatimport. Systembolaget meddelar via sms eller mejl när vinerna finns att hämta.

Observera att ett fåtal av dessa viner kommer att ta längre i leverans och finnas tillgängliga för leverans först kring månadsskiftet maj/juni.

Samtliga viner levereras i originalträlåda förutsatt att de köps i hela kollin (samtliga kollin består av 6 flaskor!).

Har du andra frågor är du hjärtligt välkommen att mejla hello@tryffelsvinet.se

/Tryffelsvinets team