Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
02 oktober 2025
5 november: Winemaker’s dinner Josetta Saffirio på Aubergine
Sara Vezza från Josetta Saffirio besöker Restaurang Aubergines Tryffelveckor 2025. Under denna unika afton intar Sara restaurangen chambre separée där hon öppnar Barolo-viner i absolut världsklass!
Tryffelmiddag med Josetta Saffirio
OBS! 6-rättersmiddagen tillsammans med Sara Vezza i Aubergines chambre separée är fullbokad. För dig som inte fick plats finns ändå möjligheten att äta ute i Aubergines matsal där det serveras en 4-rätters tryffelmeny och viner från Josetta Saffirio. Matsalen är inte en del av winemaker’s dinnern, men Sara kommer att finnas i restaurangen och viner från Josetta Saffirio kommer att serveras till matsalen under kvällen. BOKA PLATS I MATSALEN HÄR!
Restaurang Aubergine är en kärleksförklaring till livets goda. Sedan 1994 har de låtit sina gäster njuta utsökt mat i hörnet av Linnégatan och Jungfrugatan. Under hösten 2025 anordnar de ”Aubergines Tryffelveckor”. Det som började som en idé under en matresa till Toscana har nu blivit en institution i kroglivet i Stockholm och intresset växer varje år. Konceptet innebär att Aubergine fyller menyn med fantastiska tryffelrätter i både bar och matsal och laddar tryffelshoppen med allehanda godsaker.
I samband med tryffelveckorna har Aubergine bjudit in Sara Vezza för att medverka vid en av dessa kvällar. Den 5 november serveras Josetta Saffirios viner på vinpaketet som erbjuds till alla gäster i restaurangen. För dig som söker en upplevelse utöver det vanliga finns därutöver en unik möjlighet att boka in dig i Aubergines chambre separée där Sara, tillsammans med 12 gäster, äter en specialkomponerad 6-rättersmeny och njuter av ett extra lyxigt vinpaket med bland annat back vintage-Barolo i magnumformat. Först till kvarn gäller!
Kvällens meny och viner
Med reservation för mindre ändringar
Brillat savarin
– Aubergines egen tryffelspäckade brillat savarin
Tryffeläggröra
– Jamon Mangalicia, råhyvlad svamp, krutonger & vit tryffel
Carpaccio
– Tunt skuren biff, parmesan, tryffelemulsion, pinjenötter, ruccola, kaprisbär & olivolja
Tryffelpasta
– Färsk pappardellepasta, smörad kycklingbuljong & parmesanost
Torskrygg
– Tryffelsmörsås, variation på kål & syrad silverlök
Hjort
– Tryfferad ankleversås, syltad smålök & smörstekt haricot verts
Sorbet
2020 Alta Langa
2022 Barbera d’Alba Superiore (magnum)
2022 Langhe Nebbiolo
2013 Barolo del Comune di Monforte d’Alba
2020 Barolo Casteletto Persiera (magnum)
2015 Barolo CastelettoPersiera (magnum)
2010 Barolo Casteletto Persiera (magnum)
Pris: 2,390 kronor (inkluderar sex serveringar och vinpaket med sju viner från Josetta Saffirio)
Boka plats: Boka via denna länk
När: Onsdagen den 5 november
Tid: 18:00
Var: Linnégatan 38, 114 47, Stockholm
Aubergines avbokningsregler gäller.
Tips! Om platserna i chambre separéen tar slut kan du ändå boka in dig i Aubergines matsal för att njuta av Josetta Saffiros viner.
HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Sara Vezza och Tryffelsvinet!
