Vinklubben

Tryffelsvinets Vinklubb består av ungefär 10,000 vinintresserade passionerade vinsniffare från hela landet. Det är gratis att vara med i Tryffelsvinets Vinklubb, och som medlem får du våra nyhetsbrev fyllda med tips och roliga inbjudningar.

Bli medlem

Prova vin med Tryffelsvinets Vinklubb

Tryffelsvinets Vinklubb är för dig som gillar vin, oavsett kunskapsnivå. Vi anordnar allt från exklusiva middagar där vi dricker våra viner, vinmakarbesök, nyhetsprovningar, digitala liveprovningar, master classes och vinkurser. Här kan du läsa mer om våra event och se våra onlineprovningar.

Se alla våra event

Tryffelsvinets merch

Köp våra fina produkter med Tryffelsvinets logga – paraplyer, mössor och väskor!Kolla in våra merch

Tryffelsvinets Vinklubb tipsar

Veckans recept

Avokado- och grön ärtsoppa med räkor, ärtskott och chiliflakes

En värmande och uppiggande soppa på vinterhalvåret. På sommaren kan man likaväl äta soppan kall. Tips på topping att strö över 1 tsk sesamfrön och/eller 1 msk pumpakärnor.

Läs mer

Bönbiffar i pitabröd

Bönbiffar, härliga vegetariska biffar, serverade med fräscha grönsaker och god dressing i pitabröd. Bönbiffarna görs av kidneybönor och cottage cheese.

Läs mer

Ceviche på räkor med gurkyoghurt

En nordisk cheviche gjord på räkor istället för rå fisk är en perfekt entrérätt att välkomna gästerna med. Tänk på att låta alla ingredienser vara riktigt kalla. Toppa med koriander precis innan servering.

Läs mer

Tryffelsvinet Limited

Tryffelsvinet Limited är vårt mest exklusiva koncept där vi informerar om de minsta och mest spännande släppen i Systembolagets beställningssortiment dagen innan de lanseras. Läs mer om Limited