Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Fullbokat

12 oktober: Mingelprovning – lär känna Bordeaux

Tryffelsvinet bjuder in till en mingelprovning då vi på ett lättsamt sätt lär oss mer om regionen Bordeaux genom att prova utvalda viner från denna mytomspunna plats.

Läs mer
Fullbokat

19 oktober: Vinmakarbesök och provning med Josetta Saffirio

En av Vinklubbens mest älskade producenter är Josetta Saffirio med sina så karaktäristiska etiketter som pryds av vackra små tomtar. Vi är mycket glada att denna afton välkomna Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza till Stockholm för en spännande provning av hennes fantastiska portfölj – såväl från Josetta Saffirio som egna projektet ”Sara Vezza”

Läs mer
Platser kvar

20 oktober: Winemaker’s dinner med Josetta Saffirio i Göteborg

Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza, känd för de karaktäristiska tomteetiketterna, besöker västkusten för en vinmakarmiddag av högsta klass där vi avnjuter såväl nya som äldre årgångar till en specialkomponerad meny.

Läs mer
Fåtal platser kvar

26 oktober: Vinmakarbesök och provning med Jean-Claude Boisset

Välkommen till en spännande Bourgogneprovning av visionära Jean-Claude Boissets viner under ledning av chefsvinmakaren Grégory Patriat!

Läs mer
Fåtal platser kvar

27 oktober: Winemaker’s dinner med Jean-Claude Boisset på Restaurang Djuret

Bourgognevisionärerna Jean-Claude Boisset chefsvinmakare, Grégory Patriat, bjuder in till storslagen Bourgognemiddag på Restaurang Djuret där vi njuter av egendomens viner under Grégorys ledning.

Läs mer

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

Vinmakarbesök och provning med Josetta Saffirio

En av Vinklubbens mest älskade producenter är Josetta Saffirio med sina så karaktäristiska etiketter som pryds av vackra små tomtar. Efter en lång väntan kan vi nu äntligen välkomna Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza till Stockholm för en spännande provning av hennes fantastiska portfölj – såväl från Josetta Saffirio som egna projektet ”Sara Vezza”.

Läs mer
Genomfört

Vertikalprovning Châteauneuf-du-Pape med Domaine André Brunel

Domaine André Brunel sällar sig till skaran av riktigt anrika egendomar i Frankrike. I ett dokument från år 1735, kan man läsa att familjens anfäder köpte mark i byn Châteauneuf av biskopen i Avignon. Idag drivs firman av André Brunels son, Fabrice Brunel, som med sin stora charm och visionärsanda besöker Tryffelsvinet denna kväll för att djupdyka i en härlig vertikal av firmans olika Châteauneuf-du-Pape-viner!

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château Latour

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château Latours Sales & Marketing Director Jean Garandeau välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Pontus Frithiof, där vi bland annat får ynnesten att prova ett urval av Château Latours första-, andra och tredjevin.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Philipp Kuhn

En av våra mest älskade vinmakare kommer äntligen till Sverige! Lagom till att Philipp Kuhns Pinot Noir Tradition lanseras i 65 butiker kommer han i egen hög person för en av vårens mest spännande provningar i Tryffelsvinets Klubblokal.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château d’Yquems Cellarmaster Sandrine Garbay

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château d’Yquems vinmakare Sandrine Garbay välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Operakällaren, där vi får ynnesten att prova sex årgångar Château d’Yqyem – från kommande årgång 2019 ner till 1990-talet.

Läs mer
Genomfört

Djupdykning i Chablis med Tryffelsvinet

På denna provning kommer Tryffelsvinets Charlie Dahl att guida oss genom den mytomspunna Bourgogneregionen Chablis med hjälp utav ett brett urval vin från producenten Domaine Pinson.

Läs mer
Genomfört

Nyhetsprovning tillfälliga lanseringar Stockholm

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm. Vi får under trevligt mingel chansen att prova Tryffelsvinets viner som kommer att släppas på Systembolaget under september och oktober.

Läs mer
Fåtal platser kvar

Prova viner från Simonsig Estate

I september har vi det stora nöjet att välkomna Johan Malan – ägare och vinmakare på den legendariska sydafrikanska producenten Simonsig Estate – som år 2020 utsågs till Winemaker of the Year av Diners International.

Läs mer
Genomfört

Prova årgång 2020 av Domaine Comte Georges de Vogüe, Stockholm

På Tryffelsvinets årliga provning ihop med Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé provar vi fantastiska viner från den sprillans nya årgången 2020 – detta vill du inte missa.

Läs mer