Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

28 september: Comte George de Vogüé årgång 2018 på Vinkällaren Grappe

Bland Bourgognes omtalade producenter tillhör ikonproducenten Domaine Comte Georges de Vogüé toppskiktet med viner från världsberömda Grand Cru-lägen. Traditionsenligt hälsar Jean-Luc Pepin och Tryffelsvinet välkommen till provning av senaste årgången från Domaine Comte Georges de Vogüé. Årgång 2018 i Bourgogne spås av vinkritiker världen över bli den bästa under 2000-talet. Som en av de första i Sverige får du denna kväll möjligheten att prova hela fyra av Comte Georges de Vogüés viner som senare släpps på Systembolagets webblansering den 15 oktober.

Läs mer
Online

Onlineprovning: Badenhorst Family Wines

Tryffelsvinets tionde onlineprovning där vi provar tre viner från Sydafrikanska A.A. Badenhorst Family Wines

Läs mer
Online

Onlineprovning: Domaine Cordier

Tryffelsvinets tolfte onlineprovning där vi provar två viner från Bourgogneproducenten Domaine Cordier

Läs mer
Genomfört

9 september: Producentbesök Joh. Jos. Prüm från Moseldalen

Det är inte många egendomar som kan skryta om att ha producerat viner av absolut toppkvalitet i över ett sekel, men det kan verkligen Joh. Jos. Prüm. Förfäder till familjen Prüm har verkat i Mosel sedan 1700-talet, men den nuvarande egendomen grundades av Johan Josef Prüm år 1911. Idag är det den mycket skickliga Katharina Prüm som står vid rodret.

Läs mer
Online

Onlineprovning: André Brunel

Tryffelsvinets trettonde onlineprovning där vi provar två viner från Rhôneproducenten André Brunel

Läs mer
Genomfört

14 oktober 2020: Gående provning av Tryffelsvinets kommande lanseringar i STHLM

Välkommen på en gående vinprovning på Vinkällaren Grappe i Stockholm. Vi får under trevligt mingel chansen att vara bland de första med att prova inte mindre än 9 olika viner som kommer att släppas på Systembolaget! Vi dukar upp viner som Tryffelsvinet lanserar i begränsad upplaga i Systembolagets tillfälliga sortiment under oktober, november och december. Vinerna är sådana som vi tycker är extra viktiga att inte missa, och som samtliga är mycket goda representanter för sitt ursprung.

Läs mer