Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Platser kvar

11 oktober: Glasprovning Riedel med Jane Sandström

Välkommen till en lärorik afton där glasexperten Jane Sandström guidar oss genom vikten av att välja rätt glas till rätt vin. Vi passar på att öppna fyra riktigt exklusiva viner för att göra provningen extra lyxig. Varmt välkommen!

Läs mer
Platser kvar

17 oktober: Prova årgång 2021 av Domaine Comte Georges de Vogüe

På Tryffelsvinets årliga provning med Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé provar vi fantastiska viner från nya årgången 2021 – detta vill du inte missa.

Läs mer
Kommer snart

24 oktober: Winemaker’s Dinner Josetta Saffirio på Animo

Äntligen är Sara Vezza från Josetta Saffirio tillbaka i Sverige för att visa upp sin fantastiska portfölj. Vi inleder hennes Sverigeturné på toppkrogen Animo i Stockholm för en middag vi sent ska glömma. Hjärtligt välkommen!

Läs mer
Kommer snart

25 oktober: Vinmakarbesök och provning Josetta Saffirio

Äntligen är Sara Vezza från Josetta Saffirio tillbaka i Sverige för att visa upp sin fantastiska portfölj. På denna spännande klubbprovning visar Sara för första gången upp några helt nya vingärdslägen i portföljen såväl som en exposé över nya årgångarna av klubbens favoritviner. Varmt välkommen!

Läs mer
Kommer snart

26 oktober: Winemaker’s Dinner Josetta Saffirio på Jacy’z

Äntligen är Sara Vezza från Josetta Saffirio tillbaka i Sverige för att visa upp sin fantastiska portfölj. Vi avslutar hennes besök på ett storartat sätt då vi besöker hyllade Jacy’z i Göteborg för en oförglömlig kväll med mat och dryck i fokus. Varmt välkommen!

Läs mer

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

Vinmakarbesök Felix Wagemann från Philipp Kuhn

Välkommen på en efterlängtad provning med Felix Wagemann från Weingut Philipp Kuhn – en kväll där vi frossar i tysk riesling och pinot noir i absolut världsklass. Under provningen djupdyker vi i gårdens fina portfölj och lär oss mer om Tysklands soligaste vinregion; Pfalz.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mastroberardino och Ca’ del Bosco

Välkommen på en riktigt häftig provning där du får träffa två vinmakare till priset av en – nämligen två av Italiens mest namnkunniga producenter; Ca’ del Bosco och Mastroberardino. Denna afton kommer både Maurizio Zanella och Piero Mastroberardino till Vinklubben för en gemensam provning där vi djupdyker i Ca’ del Boscos mousserande toppviner och Mastroberardinos ikonviner från Taurasi. Läs mer och boka dina biljetter här!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Crystallum och Gabriëlskloof

Fredagen den 15 september får vi mycket celebert besök då Peter-Allan Finlaysson, ansvarig för vinerna på Crystallum och Gabriëlskloof, kommer till Sverige för en unik provning där Vinklubben som enda privatpersoner får möjlighet att prova Peter-Allans hårt allokerade viner innan nya årgången släpps!

Läs mer
Genomfört

20-årsfest i Göteborg

Tryffelsvinet firar 20 år (2003-2023) och bjuder in till en unik fyrarättermiddag på Restaurang Barsac i Göteborg där vi öppnar några av våra mest älskade viner tillsammans med våra klubbmedlemmar. Hugg din plats här!

Läs mer
Genomfört

20-årsfest i Stockholm

Tryffelsvinet firar 20 år (2003-2023) och bjuder in till två dagars brakfest med mingelfirande i Stockholm där vi öppnar några av våra mest älskade viner tillsammans med våra klubbmedlemmar. Hugg din plats här!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Rivetto Dal 1902

Välkommen på en spännande provning tillsammans med Enrico Rivetto – Piemontes första biodynamiska vinmakare. Träffa en av Italiens mest passionerade och ödmjuka vinmakare och prova ett urval av hans småskaliga hantverksviner tillsammans med Tryffelsvinet. Ett måste för Piemonteälskaren!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Meerlust

Välkommen på en unik vinprovning med Meerlusts vinmakare Wim Truter där vi djupdyker i back vintage-årgångar av ett av Sydafrikas mest kända viner: Meerlust Rubicon!

Läs mer
Genomfört

Mingelprovning sommarviner

Våren börjar gå mot sitt slut och sommar, bad och semester står i farstun med allt vad det innebär. För att fira sommarens ankomst så bjuder Tryffelsvinet in till säsongens sista mingelprovning i vår klubblokal på Blasieholmen där vi provar våra bästa viner från tillfälliga- och beställningssortimentet.

Läs mer
Genomfört

Klubbprovning och världspremiär med Josetta Saffirio

Välkommen till en unik kväll då vi som första personer i världen (!) får prova tredje utgåvan av Sara Vezzas samlarserie, där svenska konstnärer får ta fram en egen version av Josetta Saffirios ikoniska tomteetiketter. Dessutom provar vi aktuell årgång av vinerna från Josetta Saffirios fantastiska portfölj och avslutar med ett hemligt back vintage-vin som kröner provningen.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mommessin

Välkommen till en spännande provning av vinerna från Bourgognes allra sydligaste spets – Beaujolais. Regionen, som är hetare än någonsin, producerar viner i världsklass i en stil som är helt unik. Denna afton möter vi Florent Georger för att lära oss allt vi behöver veta om Beaujolais!

Läs mer
Genomfört

Lär dig prova vin som proffsen

Hur gör egentligen proffsen när de provar vin? Finns det ett ”internationellt vinspråk”? Hur gör man för att bli bättre på att blindprova? Hur lär man sig att identifiera vilken ”stil” ett vin har? Och hur bedömer man egentligen ett vins kvalitet? Den 19 april samlar Tryffelsvinets Anna Rönngren allt hon lärt sig under åren som föreläsare för att dela med sig till Vinklubbens medlemmar.

Läs mer
Genomfört

Prova viner från Simonsig Estate

I september har vi det stora nöjet att välkomna Johan Malan – ägare och vinmakare på den legendariska sydafrikanska producenten Simonsig Estate – som år 2020 utsågs till Winemaker of the Year av Diners International.

Läs mer
Genomfört

Prova årgång 2020 av Domaine Comte Georges de Vogüe, Stockholm

På Tryffelsvinets årliga provning ihop med Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé provar vi fantastiska viner från den sprillans nya årgången 2020 – detta vill du inte missa.

Läs mer
Genomfört

Mingelprovning – lär känna Bordeaux

Tryffelsvinet bjuder in till en mingelprovning då vi på ett lättsamt sätt lär oss mer om regionen Bordeaux genom att prova utvalda viner från denna mytomspunna plats.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök och provning med Josetta Saffirio

En av Vinklubbens mest älskade producenter är Josetta Saffirio med sina så karaktäristiska etiketter som pryds av vackra små tomtar. Vi är mycket glada att denna afton välkomna Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza till Stockholm för en spännande provning av hennes fantastiska portfölj – såväl från Josetta Saffirio som egna projektet ”Sara Vezza”

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök och provning med Jean-Claude Boisset

Välkommen till en spännande Bourgogneprovning av visionära Jean-Claude Boissets viner under ledning av chefsvinmakaren Grégory Patriat!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök och provning Ciacci Picccolomini

Denna afton är vi mycket glada att välkomna Paolo Bianchini från Ciacci Piccolomini i Toscana. Vi dukar upp till en spännande provning där vi tillsammans provar både nya och äldre årgångar av egendomens eftertraktade viner. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Domaine de la Vougeraie

Välkommen till en afton i Bourgognes tecken. Tillsammans med Sylvie Poillot från biodynamiska Domaine de la Vougeraie provar vi ett tvärsnitt av egendomens allra bästa viner – inklusive unika Le Clos Blanc de Vougeot.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Fattoria Poggerino

Äntligen har vi möjlighet att hälsa Piero Lanza från biodynamiska Fattoria Poggerino välkommen för en vinklubbsprovning där vi provar nya och äldre årgångar av egendomens utsökta Chianti Classico-viner.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök François Villard

Äntligen har vi möjlighet att hälsa den självlärda vinstjärnan François Villard välkommen för en vinklubbsprovning där vi provar ett urval av hans utsökta viner från norra Rhônes olika appellationer!

Läs mer
Genomfört

Mingelprovning ”Lär känna vinerna från Nya världen”

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm. Vi får under trevligt mingel chansen att prova några av Tryffelsvinets bästa viner från Sydafrika, Australien och USA under guidning av Tryffelsvinets team.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Champagne Thienot

I samband med Champagne Thiénots besök i Sverige arrangerar vi en liten exklusiv 4-rättersmiddag tillsammans med Stanislas Thiénot på restaurang La Tour. 

Läs mer
Genomfört

Djupdykning i Chablis med Tryffelsvinet

På denna provning kommer Tryffelsvinets Charlie Dahl att guida oss genom den mytomspunna Bourgogneregionen Chablis med hjälp utav ett brett urval vin från producenten Domaine Pinson.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Champagne Thiénot

Välkommen på en provning i champagnens tecken när Stanislas Thiénot från det lilla familjeägda champagnehuset Champagne Thiénot kommer på besök torsdagen den 30 mars.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château d’Yquems Cellarmaster Sandrine Garbay

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château d’Yquems vinmakare Sandrine Garbay välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Operakällaren, där vi får ynnesten att prova sex årgångar Château d’Yqyem – från kommande årgång 2019 ner till 1990-talet.

Läs mer
Genomfört

Rosémingel med Josetta Saffirio på At Six

Välkommen på sommarens härligaste mingel med Sara Vezza från Josetta Saffirio! Vi ses på Hotel At Six där vi tillsammans med Sara och Tryffelsvinets team minglar och provar nya årgången av hennes Langhe Rosato.

Läs mer
Genomfört

Nyhetsprovning tillfälliga lanseringar Stockholm

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm. Vi får under trevligt mingel chansen att prova Tryffelsvinets viner som kommer att släppas på Systembolaget under september och oktober.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Philipp Kuhn

En av våra mest älskade vinmakare kommer äntligen till Sverige! Lagom till att Philipp Kuhns Pinot Noir Tradition lanseras i 65 butiker kommer han i egen hög person för en av vårens mest spännande provningar i Tryffelsvinets Klubblokal.

Läs mer