Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Platser kvar

28 augusti: Vinmakarbesök Felix Wagemann från Philipp Kuhn

Välkommen på en efterlängtad provning med Felix Wagemann från Weingut Philipp Kuhn – en kväll där vi frossar i tysk riesling och pinot noir i absolut världsklass. Under provningen djupdyker vi i gårdens fina portfölj och lär oss mer om Tysklands soligaste vinregion; Pfalz.

Läs mer
Platser kvar

2 september: Sortimentsprovning Tryffelsvinet

Välkommen på Tryffelsvinets stora sortimentsprovning där vi öppnar upp spännande viner från ett stort urval av våra producenter. Detta är en unik chans att få prova igenom Tryffelsvinets fina portfölj under en trivsam mingelprovning. Varmt välkommen!

Läs mer
Platser kvar

16 september: Prova årgång 2022 Comte Georges de Vogüé

På Tryffelsvinets årliga provning med Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé provar vi fantastiska viner från nya årgången 2022 – en årgång som redan nu spås bli en av århundradets bästa i Bourgogne. Ett måste för Bourgogneälskaren!

Läs mer
Kommer snart

19 september: Vinmakarbesök Crystallum och Gabriëlskloof

Torsdagen den 19 september får vi mycket celebert besök då Peter-Allan Finlaysson, ansvarig för vinerna på Crystallum och Gabriëlskloof, kommer till Sverige för en unik provning där Vinklubben som enda privatpersoner får möjlighet att prova Peter-Allans hårt allokerade viner innan nya årgången släpps!

Läs mer
Platser kvar

25 september: Vinmakarbesök Johan Malan från Simonsig Estate

I september har vi det stora nöjet att välkomna Johan Malan – ägare och vinmakare på den legendariska sydafrikanska producenten Simonsig Estate, utsedd till ”Winemaker of the Year 2020”. Vi hälsar välkomna till en spännande och lärorik provning!

Läs mer
Platser kvar

1 oktober: Vinmakarbesök Elena Brooks från Dandelion Vineyards

Ett kärt besök blir det när Dandelion Vineyards vinmakare Elena Brooks på nytt besöker Vinklubben, hela vägen från Down Under. Elena är inte bara en prisbelönt vinmakare och visionär – hon är dessutom en underhållande provningsledare och kunskapsbank. Denna provning dyker vi in i deras fina portfölj och några av Australiens mest finstämda viner. Varmt välkommen!

Läs mer
Kommer snart

3 oktober: Winemaker’s dinner Dandelion Vineyards på Stadshuskällaren

En kväll vi sent ska glömma blir det när Elena Brooks från Dandelion Vineyards gästar vackra Stadshuskällaren. Vi djupdyker några av Australiens mest finstämda viner och avnjuter fantastisk mat signerad kocklandslagets Magnus Santesson i en av Stockholms mest klassiska miljöer. Varmt välkommen!

Läs mer

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

Mingelprovning med sommarviner

Våren börjar gå mot sitt slut och sommar, bad och semester står i farstun med allt vad det innebär. För att fira sommarens ankomst så bjuder Tryffelsvinet in till säsongens sista mingelprovning i vår klubblokal på Blasieholmen där vi provar våra bästa viner från tillfälliga- och beställningssortimentet.

Läs mer
Genomfört

Vinklubbsprovning Joh. Jos. Prüm

Välkommen på en ytterst välsmakande Vinklubbsprovning när Carine Patricio, tidigare tävlingssommelier som idag jobbar sida vid sida med Katharina Prüm, gästar vår Klubblokal för att djupdyka i det finaste Moseldalen har: Joh. Jos. Prüms långlivade viner.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarmiddag Joh. Jos. Prüm på Adam/Albin

Välkommen på enastående kväll när Joh. Jos. Prüms Carine Patricio bjuder in tillen exklusiv middag i åtta serveringar på enstjärniga Adam/Albin. Med sig har hon valt ut ett lika färgsprakande gäng viner från familjens bibliotek där vinerna valts ut för att lyfta maten till nästa nivå. Välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinklubbsprovning Badenhorst

Äntligen är det dags för en av Sydafrikas starkaste personligheter att gästa Vinklubben för första gången när Adi Badenhorst kommer direkt från Swartland till Sverige denna majafton för att prova några av regionens bästa viner med oss. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarmiddag Azelia på Aira

Välkommen på en unik afton tillsammans med Lorenzo Scavino på Azelia när vi tillsammans dinerar på tvåstjärniga Aira och njuter av viner och mat av absolut världsklass.

Läs mer
Genomfört

Vinklubbsprovning Azelia

Välkommen på en Piemonteprovning utöver det vanliga tillsammans med sjätte generationen på hyllade familjegården Azelia; Lorenzo Scavino. Under Lorenzos trygga ledning fokuserar vi på toppårgången 2019 när vi djupdyker i familjens olika Barolo Crus.

Läs mer
Genomfört

Prova Château Latour med Andreas Larsson

Välkommen på en provning utöver den vanliga när Tryffelsvinet bjuder in världsmästaren i sommellerie – Andreas Larsson – för att leda en provning av ett av Bordeaux’s största namn: Château Latour. Tillsammans provar vi olika årgångar av första-. andra- och tredjevinet – ända ner på 90-talet.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarmiddag Domaine de la Vougeraie på Stadshuskällaren

En kväll vi sent ska glömma blir det när Sylvie Poillot från Domaine de la Vougeraie i Bourgogne gästar vackra Stadshuskällaren. Vi djupdyker i en av Frankrikes mest aktade vinregioner och avnjuter fantastisk mat signerad kocklandslagets Magnus Santesson i en av Stockholms mest klassiska miljöer. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Domaine de la Vougeraie

Välkommen till en afton i Bourgognes tecken. Tillsammans med Sylvie Poillot från biodynamiska Domaine de la Vougeraie provar vi ett tvärsnitt av egendomens allra bästa viner – inklusive unika Le Clos Blanc de Vougeot. Ett måste för Bourgogneälskaren!

Läs mer
Genomfört

Fransk afton – mingel med vin och ost

Välkommen till en extra härlig mingelprovning – denna gång med franskt tema! Under denna gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm får du under trevligt mingel chansen att vara bland de första att prova spännande nyheter i Systembolagets tillfälliga sortiment samt högaktuella viner från såväl beställningssortimentet och fasta sortomenet – samtliga från Frankrike. För att krydda kvällen extra kommer vi att servera ett urval av goda franska ostar från Androuet som matchar till kvällens viner. En riktig höjdarkväll med andra ord. Bienvenue!

Läs mer
Genomfört

Vinklubbsprovning Domaine Bouchard Père et Fils

Välkommen på en riktigt spännande provning tillsammans med ett av de allra senaste tillskotten i Tryffeslvinets portfölj, nämligen anrika Domaine Bouchard Père et Fils som efter 300 år i hjärtat av Bourgogne fortsätter att vara ett av regionens mest visionära namn.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarmiddag Domaine Bouchard på Ett Hem

Välkommen på en unik afton tillsammans med ett av de allra senaste tillskotten i Tryffeslvinets portfölj, nämligen anrika Domaine Bouchard Père et Fils när vi slår oss till bords på Ett Hem för att njuta viner och mat av absolut världsklass.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Domaine Charles Joguet

Välkommen på en spännande och lärorik provning där vi djupdyker i Loire, regionen Chinon och druvan cabernet franc. Med oss denna kväll har vi ägaren till Domaine Charles Joguet; Anne-Charlotte Genet som för första gången på svensk mark lär oss allt vi någonsin velat veta om sin hemby och dess viner. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Paolo Scavino

Välkommen till en spännande provning med Tryffelsvinets nyaste Pimonteproducent; Paolo Scavino. Under provningen djupdyker vi i familjens ikoniska Baroloviner under ledning av Enrica Scavino. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Djupdykning i Champagne

Tryffelsvinets Anna Rönngren leder oss, med hjälp av viner från Champagne Thiénot, genom en master class om området och vinstilen Champagne. Den perfekta alla hjärtans dags-aktiviteten för alla champagneälskare!

Läs mer
Genomfört

Mingelproving Italiensk afton

Välkommen en extra härlig mingelprovning – denna gång med italiensk tema! Under denna gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm får du under trevligt mingel chansen att vara bland de första med att prova spännande nyheter i Systembolagets tillfälliga sortiment samt högaktuella viner från beställningssortimentet. En riktig höjdarkväll med andra ord. Benvenuto!

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s dinner på Åregården i Åre med Jean-Claude Boisset

En vinmakarmiddag vi sent ska glömma blir det när Grégory Patriat från Jean-Claude Boisset i Bourgogne gästar populära Restaurang Åregården. Vi djupdyker i en av Frankrikes mest aktade vinregioner och avnjuter fantastisk mat i en av Åres mest välkomnande miljöer. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s dinner på Stadshuskällaren med Jean-Claude Boisset

En vinmakarmiddag vi sent ska glömma blir det när Grégory Patriat från Jean-Claude Boisset i Bourgogne gästar vackra Stadshuskällaren. Vi djupdyker i en av Frankrikes mest aktade vinregioner och avnjuter fantastisk mat signerad kocklandslagets Magnus Santesson i en av Stockholms mest klassiska miljöer. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Jean-Claude Boisset

Välkommen till en spännande Bourgogneprovning av visionära Jean-Claude Boissets viner under ledning av chefsvinmakaren Grégory Patriat. Under provningen djupdyker vi i Bourgognes mystik under ledning av den likaledes skicklige som engagerande Grégory. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Ciacci Piccolomini

Välkommen på en spännande provning tillsammans med Alex Bianchini från Ciacci Piccolomini i Toscana. Denna afton provar vi familjens ikoniska viner – samtliga skolboksexempel på klassiskt finstämd Brunello di Montalcino.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Fattoria Poggerino

Äntligen har vi möjlighet att åter hälsa Piero Lanza från biodynamiska Fattoria Poggerino välkommen för en vinklubbsprovning där vi provar nya och äldre årgångar av egendomens utsökta Chianti Classico-viner. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarmiddag på LUX med Domaine Christophe Cordier

Vi bjuder in till en middag utöver det vanliga den 15 november då vi slår oss ner till bords tillsammans med Christophe Cordier. Tillsammans med en specialkomponerad meny, signerad välrenomerade Lux Dag För Dag, njuter vi av några av Domaine Cordiers allra bästa viner. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Domaine Christophe Cordier

En oerhört efterlängtat besök går av stapeln den 14 november när Mâcons starkast lysande stjärna, biodynamiske Christophe Cordier, besöker Vinklubben för första gången på många år. Välkommen till en oförglömlig kväll i Bourgognes tecken!

Läs mer
Genomfört

Vinklubbsprovning med Domaine André Brunel

Domaine André Brunel sällar sig till skaran av riktigt anrika egendomar i Frankrike. I ett dokument från år 1735, kan man läsa att familjens anfäder köpte mark i byn Châteauneuf av biskopen i Avignon. Idag drivs firman av André Brunels son, Fabrice Brunel, som med sin stora charm och visionärsanda besöker Tryffelsvinet denna kväll för att djupdyka i en härlig exposé av egendomens olika viner!

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s dinner Domaine André Brunel på Stadshuskällaren

En vinmakarmiddag vi sent ska glömma blir det när Domaine André Brunel från Châteauneuf-du-Pape gästar vackra Stadshuskällaren. Vi djupdyker i en av Frankrikes mest aktade vinregioner och avnjuter fantastisk mat signerad kocklandslagets Magnus Santesson i en av Stockholms mest klassiska miljöer. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s Dinner Josetta Saffirio på Jacy’z

Äntligen är Sara Vezza från Josetta Saffirio tillbaka i Sverige för att visa upp sin fantastiska portfölj. Vi avslutar hennes besök på ett storartat sätt då vi besöker hyllade Jacy’z i Göteborg för en oförglömlig kväll med mat och dryck i fokus. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Masterclass tema ”nebbiolo” med Josetta Saffirio

Äntligen är Sara Vezza från Josetta Saffirio tillbaka i Sverige för att visa upp sin fantastiska portfölj. På denna spännande master class djupdyker vi i temat ”nebbiolo” där vi jämför nya och äldre årgångar av några av Saras bästa lägen och samtidigt lär oss allt man vill veta om en av världens mest mytiska druvsorter. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s Dinner Josetta Saffirio på Animo

Äntligen är Sara Vezza från Josetta Saffirio tillbaka i Sverige för att visa upp sin fantastiska portfölj. Vi inleder hennes Sverigeturné på toppkrogen Animo i Stockholm för en middag vi sent ska glömma. Hjärtligt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Prova årgång 2021 av Domaine Comte Georges de Vogüe

På Tryffelsvinets årliga provning med Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé provar vi fantastiska viner från nya årgången 2021 – detta vill du inte missa.

Läs mer
Genomfört

Glasprovning Riedel med Jane Sandström

Välkommen till en lärorik afton där glasexperten Jane Sandström guidar oss genom vikten av att välja rätt glas till rätt vin. Vi passar på att öppna fyra riktigt exklusiva viner för att göra provningen extra lyxig. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mastroberardino och Ca’ del Bosco

Välkommen på en riktigt häftig provning där du får träffa två vinmakare till priset av en – nämligen två av Italiens mest namnkunniga producenter; Ca’ del Bosco och Mastroberardino. Denna afton kommer både Maurizio Zanella och Piero Mastroberardino till Vinklubben för en gemensam provning där vi djupdyker i Ca’ del Boscos mousserande toppviner och Mastroberardinos ikonviner från Taurasi. Läs mer och boka dina biljetter här!

Läs mer
Genomfört

Tryffelsvinets 20-årsfest i Göteborg

Tryffelsvinet firar 20 år (2003-2023) och bjuder in till en unik fyrarättermiddag på Restaurang Barsac i Göteborg där vi öppnar några av våra mest älskade viner tillsammans med våra klubbmedlemmar. Hugg din plats här!

Läs mer
Genomfört

Tryffelsvinets 20-årsfest i Stockholm

Tryffelsvinet firar 20 år (2003-2023) och bjuder in till två dagars brakfest med mingelfirande i Stockholm där vi öppnar några av våra mest älskade viner tillsammans med våra klubbmedlemmar. Hugg din plats här!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Rivetto Dal 1902

Välkommen på en spännande provning tillsammans med Enrico Rivetto – Piemontes första biodynamiska vinmakare. Träffa en av Italiens mest passionerade och ödmjuka vinmakare och prova ett urval av hans småskaliga hantverksviner tillsammans med Tryffelsvinet. Ett måste för Piemonteälskaren!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Meerlust

Välkommen på en unik vinprovning med Meerlusts vinmakare Wim Truter där vi djupdyker i back vintage-årgångar av ett av Sydafrikas mest kända viner: Meerlust Rubicon!

Läs mer
Genomfört

Mingelprovning sommarviner

Våren börjar gå mot sitt slut och sommar, bad och semester står i farstun med allt vad det innebär. För att fira sommarens ankomst så bjuder Tryffelsvinet in till säsongens sista mingelprovning i vår klubblokal på Blasieholmen där vi provar våra bästa viner från tillfälliga- och beställningssortimentet.

Läs mer
Genomfört

Rosémingel med Josetta Saffirio på At Six

Välkommen på sommarens härligaste mingel med Sara Vezza från Josetta Saffirio! Vi ses på Hotel At Six där vi tillsammans med Sara och Tryffelsvinets team minglar och provar nya årgången av hennes Langhe Rosato.

Läs mer
Genomfört

Klubbprovning och världspremiär med Josetta Saffirio

Välkommen till en unik kväll då vi som första personer i världen (!) får prova tredje utgåvan av Sara Vezzas samlarserie, där svenska konstnärer får ta fram en egen version av Josetta Saffirios ikoniska tomteetiketter. Dessutom provar vi aktuell årgång av vinerna från Josetta Saffirios fantastiska portfölj och avslutar med ett hemligt back vintage-vin som kröner provningen.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mommessin

Välkommen till en spännande provning av vinerna från Bourgognes allra sydligaste spets – Beaujolais. Regionen, som är hetare än någonsin, producerar viner i världsklass i en stil som är helt unik. Denna afton möter vi Florent Georger för att lära oss allt vi behöver veta om Beaujolais!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök och provning Ciacci Picccolomini

Denna afton är vi mycket glada att välkomna Paolo Bianchini från Ciacci Piccolomini i Toscana. Vi dukar upp till en spännande provning där vi tillsammans provar både nya och äldre årgångar av egendomens eftertraktade viner. Varmt välkommen!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök och provning med Jean-Claude Boisset

Välkommen till en spännande Bourgogneprovning av visionära Jean-Claude Boissets viner under ledning av chefsvinmakaren Grégory Patriat!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök och provning med Josetta Saffirio

En av Vinklubbens mest älskade producenter är Josetta Saffirio med sina så karaktäristiska etiketter som pryds av vackra små tomtar. Vi är mycket glada att denna afton välkomna Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza till Stockholm för en spännande provning av hennes fantastiska portfölj – såväl från Josetta Saffirio som egna projektet ”Sara Vezza”

Läs mer
Genomfört

Mingelprovning – lär känna Bordeaux

Tryffelsvinet bjuder in till en mingelprovning då vi på ett lättsamt sätt lär oss mer om regionen Bordeaux genom att prova utvalda viner från denna mytomspunna plats.

Läs mer
Genomfört

Prova årgång 2020 av Domaine Comte Georges de Vogüe, Stockholm

På Tryffelsvinets årliga provning ihop med Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé provar vi fantastiska viner från den sprillans nya årgången 2020 – detta vill du inte missa.

Läs mer
Genomfört

Prova viner från Simonsig Estate

I september har vi det stora nöjet att välkomna Johan Malan – ägare och vinmakare på den legendariska sydafrikanska producenten Simonsig Estate – som år 2020 utsågs till Winemaker of the Year av Diners International.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Champagne Thiénot

Välkommen på en provning i champagnens tecken när Stanislas Thiénot från det lilla familjeägda champagnehuset Champagne Thiénot kommer på besök torsdagen den 30 mars.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Champagne Thienot

I samband med Champagne Thiénots besök i Sverige arrangerar vi en liten exklusiv 4-rättersmiddag tillsammans med Stanislas Thiénot på restaurang La Tour. 

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château d’Yquems Cellarmaster Sandrine Garbay

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château d’Yquems vinmakare Sandrine Garbay välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Operakällaren, där vi får ynnesten att prova sex årgångar Château d’Yqyem – från kommande årgång 2019 ner till 1990-talet.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Philipp Kuhn

En av våra mest älskade vinmakare kommer äntligen till Sverige! Lagom till att Philipp Kuhns Pinot Noir Tradition lanseras i 65 butiker kommer han i egen hög person för en av vårens mest spännande provningar i Tryffelsvinets Klubblokal.

Läs mer
Genomfört

Mingelprovning ”Lär känna vinerna från Nya världen”

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm. Vi får under trevligt mingel chansen att prova några av Tryffelsvinets bästa viner från Sydafrika, Australien och USA under guidning av Tryffelsvinets team.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök François Villard

Äntligen har vi möjlighet att hälsa den självlärda vinstjärnan François Villard välkommen för en vinklubbsprovning där vi provar ett urval av hans utsökta viner från norra Rhônes olika appellationer!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Fattoria Poggerino

Äntligen har vi möjlighet att hälsa Piero Lanza från biodynamiska Fattoria Poggerino välkommen för en vinklubbsprovning där vi provar nya och äldre årgångar av egendomens utsökta Chianti Classico-viner.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Domaine de la Vougeraie

Välkommen till en afton i Bourgognes tecken. Tillsammans med Sylvie Poillot från biodynamiska Domaine de la Vougeraie provar vi ett tvärsnitt av egendomens allra bästa viner – inklusive unika Le Clos Blanc de Vougeot.

Läs mer