Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Fullbokat

29 november: Vinmakarbesök och provning med Josetta Saffirio

En av Vinklubbens mest älskade producenter är Josetta Saffirio med sina så karaktäristiska etiketter som pryds av vackra små tomtar. Efter en lång väntan kan vi nu äntligen välkomna Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza till Stockholm för en spännande provning av hennes fantastiska portfölj – såväl från Josetta Saffirio som egna projektet ”Sara Vezza”.

Läs mer
Fåtal platser kvar

30 november: Winemaker’s dinner Josetta Saffirio Köksbaren Umeå

Tillsammans med skickliga Köksbaren i Umeå skapar Sara Vezza magi denna afton. Köket har utarbetat en unik meny med inspiration av norra Italiens smaker anpassat till Saras viner. Under kvällen serveras storslagna viner, bland annat olika Barolos, Barbera och dessertvin från Josetta Saffiro och dessutom de helt nya vinerna från Sara Vezzas egna projekt.

Läs mer
Fullbokat

1 december: Winemaker’s dinner Josetta Saffirio Åregården

Tillsammans med välkända Åregården i Åre bjuder Sara Vezza in till en gnistrande afton. Med en specialanpassad meny provas utsökta viner och en grappa; bland annat olika Barolos, Barbera och dessertvin från Josetta Saffiro och dessutom de helt nya vinerna från Sara Vezzas egna projekt.

Läs mer
Fullbokat

2 december: Winemaker’s dinner med Josetta Saffirio på At Six

Sara Vezza avslutar sin bejublade turne i Stockholm och Hotel At Six med en middag vi sent skall glömma! Med en specialanpassad meny provas viner från både Josetta Saffiro och dessutom de helt nya vinerna från Sara Vezzas egna projekt.

Läs mer

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

Prova årgång 2019 Comte Georges de Vogüé

Som en av de första i Sverige får du denna kväll möjligheten att prova hela fyra av Comte Georges de Vogüés viner som senare släpps på Systembolaget.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mastroberardino

Professor Piero Mastroberardino kommer denna afton till Grappe för att visa upp det som gjort Mastroberardino så kända – ovanliga druvor, mogna årgångar och viner av yttersta kvalitet! Denna kväll är vi först i Sverige med att prova de viner som släpps på Systembolaget under hösten – dessutom provar vi äldre årgångar av några av Mastroberardinos mest klassiska viner!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Raul Bobet

Ikoniske spanske vinmakaren Raül Bobet kommer till Sverige för leda en provning tillsammans med Tryffelsvinets Vinklubb. Tillsammans provar vi vin från hans egendomar Ferrer-Bobet och Castell d’Encus – en del av det nya svala Spanien.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag Comte Georges du Vogüé

Högt älskad av både vinsamlare och sommelierer är det få förunnat att få chansen att prova egendomens viner – och nu erbjuder vi äntligen möjligheten att få sitta till bords med den förtjusande Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé. Tillsammans provar vi några av deras bästa viner i flera årgångar, och som grädde på moset; den mytomspunna Musigny Blanc från 2019!

Läs mer
Genomfört

Online ”lär dig att prova vin som ett proffs”

På denna provning kommer Tryffelsvinets Anna Rönngren att guida oss genom hur man provar vin som ett proffs och hur man bedömer kvalitet i ett vin.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château Latour

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château Latours Sales & Marketing Director Jean Garandeau välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Pontus Frithiof, där vi bland annat får ynnesten att prova ett urval av Château Latours första-, andra och tredjevin.

Läs mer
Genomfört

Producentbesök Joh. Jos. Prüm från Moseldalen

Det är inte många egendomar som kan skryta om att ha producerat viner av absolut toppkvalitet i över ett sekel, men det kan verkligen Joh. Jos. Prüm. Förfäder till familjen Prüm har verkat i Mosel sedan 1700-talet, men den nuvarande egendomen grundades av Johan Josef Prüm år 1911. Idag är det den mycket skickliga Katharina Prüm som står vid rodret.

Läs mer
Genomfört

Sittande provning med Bonneau du Martray

Vid denna sittande vinprovning provar vi Domaine Bonneau du Martrays båda Grand Cru-lägen, under ledning av Thibault Jacquet som tillsammans med Tryffelsvinets team bjuder in till denna kväll. Eftersom flaskorna är få finns enbart 36 platser tillgängliga så först till kvarn gäller.

Läs mer
Genomfört

Vertikalprovning Châteauneuf-du-Pape med Domaine André Brunel

Domaine André Brunel sällar sig till skaran av riktigt anrika egendomar i Frankrike. I ett dokument från år 1735, kan man läsa att familjens anfäder köpte mark i byn Châteauneuf av biskopen i Avignon. Idag drivs firman av André Brunels son, Fabrice Brunel, som med sin stora charm och visionärsanda besöker Tryffelsvinet denna kväll för att djupdyka i en härlig vertikal av firmans olika Châteauneuf-du-Pape-viner!

Läs mer