Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Fullbokat

21 oktober: Exklusiv middag med Château Latour

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château Latours Sales & Marketing Director Jean Garandeau välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Pontus Frithiof, där vi bland annat får ynnesten att prova ett urval av Château Latours första-, andra och tredjevin.

Läs mer
Online

28 oktober: Online ”Djupdyk i Chablis mystik”

På denna provning kommer Tryffelsvinets Charlie Dahl att guida oss genom den mytomspunna Bourgogneregionen Chablis via Domaine Pinsons fantastiska portfölj.

Läs mer
Fullbokat

3 november: Sittande provning med Bonneau du Martray

Vid denna sittande vinprovning provar vi Domaine Bonneau du Martrays båda Grand Cru-lägen, under ledning av Thibault Jacquet som tillsammans med Tryffelsvinets team bjuder in till denna kväll. Eftersom flaskorna är få finns enbart 36 platser tillgängliga så först till kvarn gäller.

Läs mer
Platser kvar

4 november: Exklusiv middag med Bonneau du Martray

Under middagen provas Bonneau du Martrays båda Grand Cru-lägen, där det vita vinet provas i inte mindre än tre årgångar. Thibault har även valt att krydda middagen med tre viner från kultvineriet Jonata i Kalifornien. Kvällens specialkomponerade trerätters meny är särskilt framtagen för att passa till kvällens viner i samarbete med Djuret.

Läs mer
Platser kvar

11 november: Nyhetsprovning vinterns tillfälliga lanseringar

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm Vi får under trevligt mingel chansen att vara bland de första med att prova inte mindre än 13 olika viner som kommer att släppas på Systembolaget!

Läs mer
Online

18 november: Onlineprovning Bourgogne Rouge

Tryffelsvinets tjugoförsta onlineprovning där vi tillsammans provar tre spännande viner med appellationen Bourgogne Rouge och berättar allt värt att veta om dess viner!

Läs mer

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

Prova årgång 2019 Comte Georges de Vogüé

Som en av de första i Sverige får du denna kväll möjligheten att prova hela fyra av Comte Georges de Vogüés viner som senare släpps på Systembolaget.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mastroberardino

Professor Piero Mastroberardino kommer denna afton till Grappe för att visa upp det som gjort Mastroberardino så kända – ovanliga druvor, mogna årgångar och viner av yttersta kvalitet! Denna kväll är vi först i Sverige med att prova de viner som släpps på Systembolaget under hösten – dessutom provar vi äldre årgångar av några av Mastroberardinos mest klassiska viner!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Raul Bobet

Ikoniske spanske vinmakaren Raül Bobet kommer till Sverige för leda en provning tillsammans med Tryffelsvinets Vinklubb. Tillsammans provar vi vin från hans egendomar Ferrer-Bobet och Castell d’Encus – en del av det nya svala Spanien.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag Comte Georges du Vogüé

Högt älskad av både vinsamlare och sommelierer är det få förunnat att få chansen att prova egendomens viner – och nu erbjuder vi äntligen möjligheten att få sitta till bords med den förtjusande Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé. Tillsammans provar vi några av deras bästa viner i flera årgångar, och som grädde på moset; den mytomspunna Musigny Blanc från 2019!

Läs mer
Genomfört

Nyhetsprovning höstens tillfälliga lanseringar

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm Vi får under trevligt mingel chansen att vara bland de första med att prova inte mindre än 12 olika viner som kommer att släppas på Systembolaget!

Läs mer
Genomfört

Online ”lär dig att prova vin som ett proffs”

På denna provning kommer Tryffelsvinets Anna Rönngren att guida oss genom hur man provar vin som ett proffs och hur man bedömer kvalitet i ett vin.

Läs mer