Tryffelsvinets Vinklubbsevent

Prova vin med oss!

Kommande event med Vinklubben

Fullbokat

31 maj: Provning av Tryffelsvinets sommarfavoriter från tillfälliga- och beställningssortimentet

Våren börjar gå mot sitt slut och sommar, bad och semester står i farstun med allt vad det innebär. För att fira sommarens ankomst så bjuder Tryffelsvinet in till säsongens sista mingelprovning i vår klubblokal på Blasieholmen och vi utlovar att detta blir en provning värda att minnas!

Läs mer
Fullbokat

15 juni: Djupdykning i Chablis med Tryffelsvinet

På denna provning kommer Tryffelsvinets Charlie Dahl att guida oss genom den mytomspunna Bourgogneregionen Chablis med hjälp utav ett brett urval vin från producenten Domaine Pinson.

Läs mer

Titta på våra onlineprovningar

Tryffelsvinet anordnar med jämna mellanrum vinprovningar digitalt – vill du prova viner med oss online klickar du in här!Se våra onlineprovningar

Våra genomförda event

Ett urval av Tryffelsvinets genomförda event

Genomfört

Vinmakarbesök och provning med Josetta Saffirio

En av Vinklubbens mest älskade producenter är Josetta Saffirio med sina så karaktäristiska etiketter som pryds av vackra små tomtar. Efter en lång väntan kan vi nu äntligen välkomna Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza till Stockholm för en spännande provning av hennes fantastiska portfölj – såväl från Josetta Saffirio som egna projektet ”Sara Vezza”.

Läs mer
Genomfört

Vertikalprovning Châteauneuf-du-Pape med Domaine André Brunel

Domaine André Brunel sällar sig till skaran av riktigt anrika egendomar i Frankrike. I ett dokument från år 1735, kan man läsa att familjens anfäder köpte mark i byn Châteauneuf av biskopen i Avignon. Idag drivs firman av André Brunels son, Fabrice Brunel, som med sin stora charm och visionärsanda besöker Tryffelsvinet denna kväll för att djupdyka i en härlig vertikal av firmans olika Châteauneuf-du-Pape-viner!

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château Latour

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château Latours Sales & Marketing Director Jean Garandeau välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Pontus Frithiof, där vi bland annat får ynnesten att prova ett urval av Château Latours första-, andra och tredjevin.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag Comte Georges du Vogüé

Högt älskad av både vinsamlare och sommelierer är det få förunnat att få chansen att prova egendomens viner – och nu erbjuder vi äntligen möjligheten att få sitta till bords med den förtjusande Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé. Tillsammans provar vi några av deras bästa viner i flera årgångar, och som grädde på moset; den mytomspunna Musigny Blanc från 2019!

Läs mer
Genomfört

Prova årgång 2019 Comte Georges de Vogüé

Som en av de första i Sverige får du denna kväll möjligheten att prova hela fyra av Comte Georges de Vogüés viner som senare släpps på Systembolaget.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Mastroberardino

Professor Piero Mastroberardino kommer denna afton till Grappe för att visa upp det som gjort Mastroberardino så kända – ovanliga druvor, mogna årgångar och viner av yttersta kvalitet! Denna kväll är vi först i Sverige med att prova de viner som släpps på Systembolaget under hösten – dessutom provar vi äldre årgångar av några av Mastroberardinos mest klassiska viner!

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Raul Bobet

Ikoniske spanske vinmakaren Raül Bobet kommer till Sverige för leda en provning tillsammans med Tryffelsvinets Vinklubb. Tillsammans provar vi vin från hans egendomar Ferrer-Bobet och Castell d’Encus – en del av det nya svala Spanien.

Läs mer
Genomfört

24 februari: Nyhetsprovning tillfälliga lanseringar

Välkommen på en gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm. Vi får under trevligt mingel chansen att prova Tryffelsvinets viner som kommer att släppas på Systembolaget under januari och februari.

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s dinner Azelia – La Vecchia Signora

Lorenzo Scavino från Azelia i Piemonte bjuder in till middag med Tryffelsvinet på södermalms bästa italiernare: La Vecchia Signora.

Läs mer
Genomfört

Winemaker’s dinner Azelia – Restaurang Åregården

Talangfulle och charmige Lorenzo Scavino från Azelia i Piemonte bjuder in till en middag vi sen skall glömma. Till ett urval av egendomens bästa viner får vi en specialkomponerad meny med smak av Italien.

Läs mer
Genomfört

Vinmakarbesök Philipp Kuhn

En av våra mest älskade vinmakare kommer äntligen till Sverige! Lagom till att Philipp Kuhns Pinot Noir Tradition lanseras i 65 butiker kommer han i egen hög person för en av vårens mest spännande provningar i Tryffelsvinets Klubblokal.

Läs mer
Genomfört

Exklusiv middag med Château d’Yquems Cellarmaster Sandrine Garbay

För första gången någonsin kan Tryffelsvinet med yttersta glädje och ödmjukhet hälsa Château d’Yquems vinmakare Sandrine Garbay välkommen till en exklusiv middag med en specialmeny signerad Operakällaren, där vi får ynnesten att prova sex årgångar Château d’Yqyem – från kommande årgång 2019 ner till 1990-talet.

Läs mer