Om Tryffelsvinet

Vilka är vi?

Tryffelsvinet är din vän i vinvärlden. Genom vår Vinklubb får du tillgång till vårt kunniga och vetgiriga team via klubbmail, podcast, vinprovningar och unika specialerbjudanden – allt med personlig touch. Vår Vinklubb består av vinälskare utspridda i hela Sverige som – liksom vi – älskar goda, klassiska, postmoderna, spännande, stiltypiska, svårfunna, lagringsbara, klunkbara, matvänliga, vanliga, ovanliga och välkända viner i en salig blandning där den gemensamma tråden är knivskarp kvalitet och personlighet. Vår portfölj rymmer ett 50-tal producenter som vi är omåttligt stolta över att få representera, och genom våra vinmakare ser vi till att de roliga erbjudandena aldrig sinar. Här finner du också inspiration genom våra aktiva sociala medier, goda recept, resetips, våra bästa wine hacks, tävlingar och olika sorters vinprovningar. Vinälskare – välkommen hem!

Kontakta oss!

Jobba hos oss!

Här finner du alla lediga tjänster på TryffelsvinetLäs mer

Visselblåsarsystem

På Tryffelsvinet är vi angelägna om att tidigt fånga upp och agera på signaler om eventuella missförhållanden i verksamheten. I de fall man vill anmäla anonymt erbjuder vi en visselblåsarkanal tillsammans med Lantero.

Kanalen ska främst fånga upp allvarliga missförhållanden, där det finns ett allmänintresse av att problemet uppmärksammas. Alla anmälningar behandlas, men om de bedöms ligga utanför systemets syfte kommer de inte att handläggas enligt visselblåsarkanalens rutiner. Ärenden utreds av bolagets revisor eller av en oberoende advokat vid risk för jäv. Återrapportering sker till ledningsgruppen med förslag på åtgärd eller vidare hantering.

OBS! För att garantera din anonymitet vid anmälan av ett ärende, rekommenderar vi dig att:

1. Använda en dator utanför Vivas nätverk när du rapporterar, då webbtrafik från arbetsplatsen kan vara spårbar.
2. Kopiera och klistra in länken nedan i din webbläsare.
3. Om du har en QR-läsare i mobilen kan du också skanna QR-koden nedan och komma direkt till rapporteringssidan. Se då till att mobilen inte är uppkopplad mot arbetsplatsens wifi.

Rapporteringssidan finns på: lantero.report/en/viva

Det går också att rapportera via externa kanaler. Arbetsmarknadsdepartementet informerar om vilka myndigheter som ansvarar för vilket område. Mer information finns på https://www.regeringen.se/sveriges-regering/arbetsmarknadsdepartementet/.