Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
07 april 2021
Onlineprovning: Rivetto
Tryffelsvinets sextonde onlineprovning där vi provar två viner från Rivetto och pratar om biodynamisk filosofi.
Tryffelsvinets onlineprovningar
Nu är det dags för vår sextonde gratis onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från Rivetto Dal 1902 i Piemonte. Eftersom Enrico Rivetto var den första (och hittills enda) vinmakare i Piemonte att få den biodynamiska demetercertifieringen kommer vi under provningen att prata mycket om biodynamiken och dess läror. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 6 maj klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att anmäla dig, beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.
Vad är egentligen biodynamik? Är det sant att man gräver ner kogödsel under fullmåne och tar hänsyn till himlakropparnas position? Och hur smakar vinerna? Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Nikita Mooij dig igenom biodynamiken och två av Rivettos viner under en halvtimmes lång provning som är helt gratis:
– 2019 Langhe Nebbiolo, 249 kronor
– 2018 Barbera d’Alba Zio Nando, 239 kronor
Förslag på tilltugg: Charkuterier, goda ostar, tapenade på smörstekt baguette, friterade ostbollar, vitlöksfrästa oliver, goda röror och dipper.
Förslag på mat: Risotto, pasta bolognese, tryffelpasta, osso bucco, lasagne.
Hjärtligt digitalt välkomna hälsar vi!
Vid frågor eller problem, kontakta oss här:
hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88 See Less