Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
13 oktober 2021
Onlineprovning Bourgogne Rouge
Tryffelsvinets tjugoförsta onlineprovning där vi tillsammans provar tre spännande viner med appellationen Bourgogne Rouge och berättar allt värt att veta om dess viner!
Tryffelsvinets onlineprovningar
Nu är det dags för vår tjugoförsta onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar tre olika Bourgogne Rouge. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 18 november klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att anmäla dig, beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.
När man pratar om ”generisk Bourgogne” är det oftast den enklaste kategorin av Bourgognevin – men för vinkännare och sommelierer är det en beprövad sanning att det är här du kan hitta de bästa fynden (om du vet vart du skall leta). Vid denna provning kommer Tryffelsvinets Jonas Röjerman MW och Anna Rönngren att tillsammans att guida dig igenom appellationens hemligheter via tre viner under denna cirka 30 minuter långa provning där deltagandet är gratis.
2020 Bourgogne Pinot Noir Les Ursulines, Jean-Claude Boisset (nr 78614, à 149 kronor)
2018 Bourgogne Rouge, Maison Camillle Giroud (nr 95915, à 239 kronor)
2019 Bourgogne Rouge, Domaine Trapet (nr 79711, à 289 kronor)
Vi rekommenderar att vinerna serveras vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.
Förslag på tilltugg: Kittostar, hårdostar, tilltugg med svamp (till exempel crostinis med svampröra), chark, valnötter, snittar med kyckling eller vilt.
Förslag på mat: Fågel, eleganta kötträtter från vitt kött eller kalv. Passar även till smörstekt eller grillad fisk, gärna med svamptillbehör.
Hjärtligt digitalt välkomna hälsar Tryffelsvinet!
Vid frågor eller problem, kontakta oss här:
hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88