06 september 2021

Onlineprovning med Sara Vezza

Tryffelsvinets tjugonde onlineprovning där vi tillsammans med Sara Vezza provar de tre spännande vinerna från hennes alldeles nya projekt!

Tryffelsvinets onlineprovningar

Nu är det dags för vår tjugonde onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar de tre vinerna från Sara Vezzas premiärlåda. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 7 oktober klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att anmäla dig, beställa lådan och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum. Dagen till ära har vi också med vinmakaren Sara Vezza med på länk för att berätta allt om det nya projektet!

Sara Vezza är en av vinklubbens mest älskade vinmakare – ansvarig för de fantastiska vinerna på Josetta Saffirio – men vad många kanske inte känner till är Saras nya projekt under eget namn, Az. Agr. Sara Vezza. Allting började när hon köpte den första vingården Murazzano år 2017 som bara några dagar senare följdes av ett markinköp i Alta Langa. Allting mynnade tillslut ut i tre helt nya ekologiska viner under eget namn där den första årgången nu äntligen har nått svensk mark. Tryffelsvinets Anna Rönngren och Nikita Mooij kommer att tillsammans med Sara Vezza att guida dig igenom tre viner under denna cirka 45 minuter långa provning där deltagandet är gratis.

Sara Vezzas premiärlåda – beställ vinet här!

Lådan finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 7 oktober för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid. Vi rekommenderar att vinerna serveras vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

Klicka här för att anmäla dig

Så här går det till
Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand). Du behöver inget särskilt konto eller inloggning för att se provningen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Förslag på tilltugg: Charkuterier, goda ostar, tapenade på smörstekt baguette, friterade ostbollar, vitlöksfrästa oliver, goda röror och dipper.
Förslag på mat: Risotto, pasta bolognese, tryffelpasta, osso bucco, lasagne.

Hjärtligt digitalt välkomna hälsar Tryffelsvinet och Sara Vezza!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:
hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88

Online med Sara Vezza

Vinerna som provas under provningen

årgång slut

Sara Vezzas premiärlåda

Piemonte999 kr