Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Grillspett med chorizo och salsayoghurt
Enkla grillspett med supergoda tillbehör!
Gör såhär
- Skär köttet i 1 ½ cm tjocka skivor. Blanda det med smör-&rapsolja och soja i en skål. Skär korven i 1 cm-tjocka skivor.
- Rör ihop salsayoghurten och förbered tillbehören.
- Häll av och skölj bönorna. Kärna ur och skär paprikan i bitar. Dela salladen i bitar.
- Trä upp kött och korv på grillspett eller blötlagda träspett. Grilla runt om över glöd ca 6 min.
- Servera grillspetten tillsammans med såsen och tillbehören.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Grillspett med chorizo och salsayoghurt
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 40 minuter
400g fläskfilé
1 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
1 msk kinesisk soja
100 g chorizo
Salsayoghurt
2 dl Arla Köket® matyoghurt
1/2 dl tacosås hot
1 pressad vitlösklyfta
2 krm salt
Tillbehör
2 dl Kvibille® cheddar riven
1 burk blandade bönor
1 paprika
1 kruka krispsallad
Majschips