Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Heta korvar med fruktig bulgur
Smakrik middagsmat som kan varieras med olika kryddade korvar. Sött och syrligt, knaprigt och ostigt!
Gör såhär
- Fräs bulgur och curry i smör-&rapsolja i en kastrull.
- Häll på buljong och koka under lock enligt anvisning på förpackningen.
- Skala apelsin och gurka och dela i bitar.
- Blanda bulgur med apelsin, gurka, russin, nötter och smulad vitost på ett fat.
- Grilla korvarna runt om över glöd eller i grillpanna ca 5 min.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Heta korvar med fruktig bulgur
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 30 minuter
4 chorizo
3 dl bulgur
1 tsk orientalisk curry
2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
6 dl hönsbuljong
1 apelsin
1 gurka
1/2 dl russin
1/2 dl cashewnötter
150 g Apetina® vitost