Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Högrevsburgare med bluecheesedressing och grillade padrones
Härlig hamburgare på högrevsfärs med dressing som får smak av mögelost. Högrevsfärs är lite fetare än nötfärs och passar bra att grilla.
Gör såhär
- Blanda färsen med oljan och forma till 4 burgare.
- Mosa osten till dressingen och blanda med gräddfilen.
- Smaka av med salt. Salta och peppra burgarna och grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida.
- Lägg padrones på grillen och grilla dem runt om. Strö över salt.
- Grilla bröden på snittytan och lägg ihop burgarna med dressing, tomat, lök och sallad. Servera padrones vid sidan om.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Högrevsburgare med bluecheesedressing och grillade padrones
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
Högrevsburgare
500 g högrevsfärs
1 msk olivolja
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
Bluecheesedressing
150 g Castello® Blue blåmögelost
1 dl Arla® gräddfil
2 krm salt
Grillade padrones
200 g padrones
salt
Tillbehör
4 hamburgerbröd
1 skivad tomat
rostad lök
sallad