Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Italienska biffar i medelhavssås
Cara mia! Leta fram de soltorkade tomaterna och laga en krämig sås till färsbiffarna.
Gör såhär
- Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt, peppar och citronskal. Forma jämnstora biffar.
- Stek dem i smör i en stekpanna ca 3 min på varje sida. Ta upp biffarna och gör ren pannan.
- Hacka tomterna. Blanda grädde och tomater i stekpannan, lägg i biffarna. Låt puttra ca 2 min.
- Smaka av med salvia, salt och peppar.
Serveringsförslag: Servera med pasta och sallad.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Italienska biffar i medelhavssås
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 30 minuter
400 g köttfärs
1½ msk potatismjöl
1 dl Arla® mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
rivet skal av ½ citron
5 soltorkade tomater i olja
2½ dl Arla Köket® ekologisk vispgrädde
½ tsk torkad salvia
salt och peppar