Recept

Korvburgare med syrade grönsaker

Förvandla favoritkorven till en korvburgare som gärna avnjuts med vår enkla och goda dressing på smetana tillsammans med ett gott surdegsbröd.

Gör såhär

  1. Rör ihop dressingen.
  2. Dela korvarna på längden nästan igenom och vik ut dem.
  3. Kärna ur och skär paprikan i bitar.
  4. Grilla eller stek korv och paprika i smör-&rapsolja 2–3 min på varje sida.
  5. Grilla eller stek brödskivorna.
  6. Bred dressing på bröden och lägg ihop dem med korv, paprika och syrade grönsaker emellan. Tips! Syrade grönsaker hittar du i din butik.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Korvburgare med syrade grönsaker

Ingredienser

4 personer
tillagningstid: 20 minuter

4 kryddiga korvar
1 paprika
Arla Köket® Smör- & rapsolja

Dressing
1 dl Arla Köket® Smetana
½ dl BBQ tomatketchup
8 skivor surdegsbröd
syrade blandade grönsaker