Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Korvburgare med syrade grönsaker
Förvandla favoritkorven till en korvburgare som gärna avnjuts med vår enkla och goda dressing på smetana tillsammans med ett gott surdegsbröd.
Gör såhär
- Rör ihop dressingen.
- Dela korvarna på längden nästan igenom och vik ut dem.
- Kärna ur och skär paprikan i bitar.
- Grilla eller stek korv och paprika i smör-&rapsolja 2–3 min på varje sida.
- Grilla eller stek brödskivorna.
- Bred dressing på bröden och lägg ihop dem med korv, paprika och syrade grönsaker emellan. Tips! Syrade grönsaker hittar du i din butik.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Korvburgare med syrade grönsaker
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 20 minuter
4 kryddiga korvar
1 paprika
Arla Köket® Smör- & rapsolja
Dressing
1 dl Arla Köket® Smetana
½ dl BBQ tomatketchup
8 skivor surdegsbröd
syrade blandade grönsaker