Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Pulled beef på högrev
Pulled beef på högrev – ett ljuvligt långkok i gjutjärnsgryta. Servera gärna med en klassisk coleslaw och lite extra chilisås på sidan för de som vill ha.
Gör såhär
- Sätt ugnen på 150°. Lägg köttet i en gjutjärnsgryta
- Skala löken och skär i skivor. Blanda ketchup, chipotlepasta, farinsocker, spiskummin och citronsaft, bred det på köttet. Lägg lök och vitlök runt om.
- Täck med lock och tillaga i mitten av ugnen ca 4 tim.
- Dra isär köttet med en gaffel och blanda allt i grytan. Servera med till exempel coleslaw och tomater.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Pulled beef på högrev
Ingredienser
6 personer
Tillagningstid: 60+ minuter
1 kilo högrev
1 gul lök
4 hackade vitlöksklyftor
1 dl tomatketchup
1 msk chipotlepasta
1 msk farinsocker
1 msk malen malen spiskummin
1 citron (pressad saft)
1½ tsk salt
2 krm svartpeppar