Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Rosmarinkryddade lammkotletter
Lammkotletter tillsammans med ugnsbakad potatis i en härlig middagsrätt. Perfekt med den klassiska smakkombinationen av getost och rosmarin. Enkelt och så gott!
Gör såhär
- Salta och krydda kotletterna med svartpeppar och rosmarin. Stek dem i smör 2 min på varje sida.
- Mosa eller riv osten. Värm crème fraichen och rör ner ost, rosmarin, salt och honung.
- Servera kotletterna med getostkräm och ugnsbakade potatishalvor.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Rosmarinkryddade lammkotletter
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 20 minuter
600 g lammkotletter
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk hackad färsk rosmarin
1 msk Arla® svenskt smör
Getostkräm
2 dl Arla Köket® crème fraiche
50 g Falbygdens® getost
1 tsk hackad färsk rosmarin
1 krm salt
½ tsk honung