Recept

Rosmarinkryddade lammkotletter

Lammkotletter tillsammans med ugnsbakad potatis i en härlig middagsrätt. Perfekt med den klassiska smakkombinationen av getost och rosmarin. Enkelt och så gott!

Gör såhär

  1. Salta och krydda kotletterna med svartpeppar och rosmarin. Stek dem i smör 2 min på varje sida.
  2. Mosa eller riv osten. Värm crème fraichen och rör ner ost, rosmarin, salt och honung.
  3. Servera kotletterna med getostkräm och ugnsbakade potatishalvor.

Receptkreatör: Arla

Ingredienser

4 personer

600 g lammkotletter
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk hackad färsk rosmarin
1 msk smör

Getostkräm
2 dl crème fraîche
50 g getost
1 tsk hackad färsk rosmarin
1 krm salt
½ tsk honung

Rekommenderade viner

Eleganta och strama röda viner