Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Vegetariska paneerburgare
Grilla vegetariskt? Paneer fungerar utmärkt i en matig burgare!
Gör såhär
- Skär osten i två delar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i smör-&rapsolja på medelvärme i en stekpanna.
- Tillsätt kryddmix. Ös osten med smör-&rapsolja under fortsatt stekning ca 1 min.
- Rosta brödskivorna. Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor. Rör ihop majonnäs och senap och bred på bröden.
- Lägg ihop dem med sallad, avokado och ost emellan. Picklad rödlök passar bra till.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Vegetariska paneerburgare
Ingredienser
2 personer
Tillagningstid: 10 minuter
1 förpackning Apetina® Paneer ost
3 msk Arla Köket® Smör- & rapsolja
1 msk Tandoori kryddmix
Till servering:
4 skivor surdegsbröd
½ avokado
½ dl majonnäs
1 msk Dijonsenap
2 blad romansallad