Recept

Vegetariska paneerburgare

Grilla vegetariskt? Paneer fungerar utmärkt i en matig burgare!

Gör såhär

  1. Skär osten i två delar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i smör-&rapsolja på medelvärme i en stekpanna.
  2. Tillsätt kryddmix. Ös osten med smör-&rapsolja under fortsatt stekning ca 1 min.
  3. Rosta brödskivorna. Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor. Rör ihop majonnäs och senap och bred på bröden.
  4. Lägg ihop dem med sallad, avokado och ost emellan. Picklad rödlök passar bra till.

Receptkreatör: Arla

Ingredienser

2 personer

1 förpackning Apetina Paneer, 225 g
3 msk Smör-&rapsolja
1 msk Tandoori kryddmix

Till servering:
4 skivor surdegsbröd
½ avokado
½ dl majonnäs
1 msk Dijonsenap
2 blad romansallad

Rekommenderade viner

Bäriga och juiciga röda viner