Recept

Vegetariska paneerburgare

Grilla vegetariskt? Paneer fungerar utmärkt i en matig burgare!

Gör såhär

  1. Skär osten i två delar. Stek dem gyllenbruna på båda sidor i smör-&rapsolja på medelvärme i en stekpanna.
  2. Tillsätt kryddmix. Ös osten med smör-&rapsolja under fortsatt stekning ca 1 min.
  3. Rosta brödskivorna. Dela, kärna ur och skär avokadon i skivor. Rör ihop majonnäs och senap och bred på bröden.
  4. Lägg ihop dem med sallad, avokado och ost emellan. Picklad rödlök passar bra till.

Receptkreatör: Arla

Ingredienser

2 personer

1 förpackning Apetina Paneer, 225 g
3 msk Smör-&rapsolja
1 msk Tandoori kryddmix

Till servering:
4 skivor surdegsbröd
½ avokado
½ dl majonnäs
1 msk Dijonsenap
2 blad romansallad

Bäriga och juiciga röda viner

nyhet

2017 Pinot Noir, The Paring

Kalifornien299 kr

2018 Acusp Pinot Noir, Castell d’Encus

Katalonien429 kr

2018 Estate Pinot Noir, Paul Cluver

Elgin219 kr