05 maj 2023

Rosémingel med Josetta Saffirio på At Six

Välkommen på sommarens härligaste mingel med Sara Vezza från Josetta Saffirio! Vi ses på Hotel At Six där vi tillsammans med Sara och Tryffelsvinets team minglar och provar nya årgången av hennes Langhe Rosato.

Mingla med Sara Vezza Langhe Rosato

Fredagen den 2 juni är datumet för en av försommarens härligaste kvällar! Då äntrar nämligen Tryffelsvinet och Sara Vezza Hotel At Six uteservering utrustade med den senaste årgången av hennes älskade Langhe Rosato. Årgång 2022 Langhe Rosato är den nionde upplagan av Josetta Saffirios rosévin. Vinet görs på nebbiolodruvor från samma vingårdar som deras röda Langhe nebbiolo och är ett läskande rosévin gjort på nebbiolo-druvor, perfekt att matcha till vårens och sommarens rätter eller att avnjuta som aperitif. Denna afton provar vi den rykande färska årgången tillsammans under trevligt mingel!

Hur funkar det?

Du kommer när du vill mellan klockan 16:00-18:00 och minglar runt med Sara, Tryffelsvinets team och andra Vinklubbsmedlemmar. Din biljett fungerar som en drinkbiljett för ett glas Langhe Rosato. Önskar du njuta av fler glas av Langhe Rosato ordnar vi såklart ett bra pris i baren!

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Sara Vezza och Tryffelsvinet

Tryffelsvinet tipsar

Kvällens vin i fokus