21 september 2022

Winemaker’s dinner med Josetta Saffirio i Göteborg

Josetta Saffirios vinmakare Sara Vezza, känd för de karaktäristiska tomteetiketterna, besöker västkusten för en vinmakarmiddag av högsta klass där vi avnjuter såväl nya som äldre årgångar till en specialkomponerad meny.

Sara Vezza bjuder till bords

När Sara Vezza anländer till västkusten dukar vi upp till fest i form av en vinmakarmiddag på Hotell Hällsnäs där menyn är signerad Ola Wallin som nyligen var finalist i Årets Kock. Tillsammans med Sara slår vi oss till bords för att avnjuta en specialkomponerad 4-rättersmeny och provar både nya och äldre årgångar, ända ner till 1990-talet. En kväll vi sent ska glömma!

Aftonens meny viner:

2018 Alta Langa, Sara Vezza
2020 Barbera d’Alba Superiore, Josetta Saffirio
2019 Barbera d’Alba Superiore Villar’o, Sara Vezza
2021 Langhe Nebbiolo, Josetta Saffirio
2019 Nebbiolo d’Alba, Sara Vezza
2018 Barolo, Josetta Saffirio
2017 Barolo Ravera, Sara Vezza
2001 Barolo, Josetta Saffirio
1990 Barolo, Josetta Saffirio

Pris: 1,295 kronor per biljett – Bokning sker via restaurangen på denna länk.
När: Torsdag den 20 oktober, klockan 19:00-22:00
Var: Hotell Hällsnäs, Långenäsvägen 150, 435 35 Mölnlycke

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Sara Vezza och Tryffelsvinet!

Josetta Saffirio i Göteborg

Ett urval av middagens viner