26 augusti 2021

Exklusiv middag Comte Georges du Vogüé

Högt älskad av både vinsamlare och sommelierer är det få förunnat att få chansen att prova egendomens viner – och nu erbjuder vi äntligen möjligheten att få sitta till bords med den förtjusande Jean-Luc Pepin från Domaine Comte Georges de Vogüé. Tillsammans provar vi några av deras bästa viner i flera årgångar, och som grädde på moset; den mytomspunna Musigny Blanc från 2019!

Middag med en av de allra största

Detta blir verkligen ett unikt tillfälle att inte bara prova Domaine Comte Georges de Vogüés viner utan dessutom njuta dem till Operakällarens mat. Kvällens specialkomponerade tvårättersmeny är särskilt framtagen för att passa till kvällens viner.

Provningen sker under ledning av Jean-Luc Pepin, uppbackad av Tryffelsvinets team. Eftersom flaskorna är få så finns enbart 13 platser tillgängliga och först till kvarn gäller.

Vinerna som kommer att avnjutas under middagen är följande:

Aftonen inleds med champagne från Alain Thiénot

2019 Musigny Blanc 2019 (5 cl)
2018 Chambolle-Musigny Premier Cru (10 cl)
2019 Chambolle-Musigny Premier Cru (10 cl)
2010 Musigny Vieilles Vignes Grand Cru (5 cl)
2019 Musigny Vieilles Vignes Grand Cru (10 cl)
2005 Bonnes Mares Grand Cru (5 cl)
2019 Bonnes Mares Grand Cru (10 cl)

Vid eventuella allergier så vänligen meddela hello@tryffelsvinet.se. Middagen kommer att äga rum på Operakällaren (Operahuset, Karl XII:s torg). Vid avbokning senast den 20 september återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgifter).

Varmt välkommen hälsar Jean-Luc Pepin och Tryffelsvinet!

När: 28 september klockan 19:00
Vart: Operakällaren (Operahuset, 103 22 Stockholm)

LÄS MER OCH BOKA DIN BILJETT HÄR!