27 maj 2021

Onlineprovning: Ciacci Piccolomini

Tryffelsvinets artonde onlineprovning där vi provar tre viner från Toskanas stolthet – Ciacci Piccolomini!

Tryffelsvinets onlineprovningar

Nu är det dags för vår artonde  onlineprovning med vårt team där vi tillsammans provar två viner från Ciacci Piccolomini i Brunello di Montalcino. Provningen kommer att äga rum torsdagen den 17 juni klockan 18:15 och det enda du behöver göra är att anmäla dig, beställa vinerna och klicka in via länken du får samma dag som provningen äger rum.

Ciacci Piccolomini står bakom några av Tryffelsvinets mest populära viner och denna provning är vigd helt åt denna toskanska pärla och vad man äter till. Denna kväll guidar Tryffelsvinets Anna Rönngren och Nikita Mooij dig igenom två viner under en halvtimmes lång provning som är helt gratis:

 

Samtliga viner finns i beställningssortimentet och bör beställas i god tid – senast den 10 juni för att vara säker på att vinerna hinner fram i tid. Vi rekommenderar att vinerna serveras vid 16-18 grader – helst i samma typ av vinglas.

Klicka här för att anmäla dig

Samma dag som provningen äger rum kommer vi att mejla till den mejladress du angivit i din anmälan med en länk till provningen (OBS – kolla även i skräpkorgen om mejlet inte dyker upp). Sändningen kommer att visas i YouTube Premiere (det innebär att du kan se den när som helst i efterhand). Du behöver inget särskilt konto eller inloggning för att se provningen. Vi tipsar dig att se efter så att tekniken fungerar en stund innan provningen så att du kan ringa oss om du har några frågor.

Förslag på tilltugg: Crostinis med svamp-, tomat-, eller olivröror, prosciutto, salami av alla slag, parmaskinka och mortadella.
Förslag på mat: Grytor – gärna med burlottibönor (typ Ribollita), gräddig pappardelle och lasagne.

Hjärtligt digitalt välkomna hälsar vi!

Vid frågor eller problem, kontakta oss här:
hello@tryffelsvinet.se
08-440 85 88