Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Ägg- och romröra
Krämig röra med härlig ton av fransk senap. Kvarg, som är en färskost, gör den lätt och frisk i smaken.
Gör såhär
- Skala och hacka ägg och rödlök.
- Rör ihop det med kvarg, gräslök, senap,salt och peppar.
- Klicka upp i små glas eller äggkoppar.
- Garnera med röd stenbitsrom och hackad gräslök
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Ägg- och romröra
Ingredienser
8 personer
6 kokta ägg
Arla Köket® Kesella® kvarg
1 rödlök
½ dl färsk gräslök
2 tsk dijonsenap
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
50 g röd stenbitsrom