Recept

Fransk köttgryta

Snabblagat och smakrikt som passar de flesta. Vill ni hålla franskt tema? Servera råa grönsaker innan varmrätten!

Gör såhär

  1. Skär köttet i tunna strimlor. Skala och hacka löken. Bryn kött och lök i smör-&rapsolja i en stor stekpanna.
  2. Tillsätt grädde, smulad buljongtärning, soja och senap i stekpannan. Koka upp under omrörning och låt det koka ca 5 min.
  3. Strö över hackad gräslök och servera med ris och grönsaker.

Tillagningstid: 20 minuter

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Fransk köttgryta

Ingredienser

4 personer

500 gram färsk skinka
1 gul lök
Arla Köket® Smör- & rapsolja
4 dlArla Köket® Matlagningsgrädde
1 tärning köttbuljong
1 msk soja
2 tsk Dijonsenap
½ dl hackad färsk gräslök