Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Fransk köttgryta

Snabblagat och smakrikt som passar de flesta. Vill ni hålla franskt tema? Servera råa grönsaker innan varmrätten!
Gör såhär
- Skär köttet i tunna strimlor. Skala och hacka löken. Bryn kött och lök i smör-&rapsolja i en stor stekpanna.
- Tillsätt grädde, smulad buljongtärning, soja och senap i stekpannan. Koka upp under omrörning och låt det koka ca 5 min.
- Strö över hackad gräslök och servera med ris och grönsaker.
Tillagningstid: 20 minuter
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Fransk köttgryta
Ingredienser
4 personer
500 gram färsk skinka
1 gul lök
Arla Köket® Smör- & rapsolja
4 dlArla Köket® Matlagningsgrädde
1 tärning köttbuljong
1 msk soja
2 tsk Dijonsenap
½ dl hackad färsk gräslök