Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Grillad biffsallad
Den här salladen går lika bra att göra på rester av grillat kött eller kyckling, skiva tunt och häll på den goda dressingen – klart!
Gör såhär
- Rör ihop kvarg och ost Smaka av med salt och peppar.
- Skiva löken och lägg i en skål. Blanda med citron och honung.
- Smält smöret och pensla det över biff, sparris och tomater. Salta och peppra.
- Grilla kött och grönsaker ca 2 min på varje sida. Skiva biffen tunt.
- Lägg sallad, grönsaker och biff på ett fat. Toppa med oströran och ringla över lite olivolja.
Måltidskreatör: Arla
Originalrecept: Grillad biffsallad
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
2 skivor biff (500 gram)
250 g Arla Köket Kesella® kvarg
100 g Arla Präst® ost, riven
Salt och peppar
1 rödlök
1 citron
1 msk honung
2 msk Arla® Svenskt Smör
500 g färsk grön sparris
250 g körsbärstomater på kvist
Machésallad
Olivolja