Recept

Grillad biffsallad

Den här salladen går lika bra att göra på rester av grillat kött eller kyckling, skiva tunt och häll på den goda dressingen – klart!

Gör såhär

  1. Rör ihop kvarg och ost Smaka av med salt och peppar.
  2. Skiva löken och lägg i en skål. Blanda med citron och honung.
  3. Smält smöret och pensla det över biff, sparris och tomater. Salta och peppra.
  4. Grilla kött och grönsaker ca 2 min på varje sida. Skiva biffen tunt.
  5. Lägg sallad, grönsaker och biff på ett fat. Toppa med oströran och ringla över lite olivolja.

Måltidskreatör: Arla
Originalrecept: Grillad biffsallad

Ingredienser

4 personer
Tillagningstid: 30 minuter

2 skivor biff (500 gram)
250 g Arla Köket Kesella® kvarg
100 g Arla Präst® ost, riven
Salt och peppar

1 rödlök
1 citron
1 msk honung

2 msk Arla® Svenskt Smör
500 g färsk grön sparris
250 g körsbärstomater på kvist

Machésallad
Olivolja