Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Grillad fisk med ingefärssås
Till den nygrillade fisken är det gott med en kall och kryddig sås.
Gör såhär
- Blanda ingredienserna till såsen. Låt stå i kyl ca 30 min.
- Pensla fiskfiléerna med smör-&rapsolja, salta och peppra. Grilla fisken över glöd eller i grillpanna 1 ½ – 2 min per sida.
- Skiva löken tunt och skär cocktailtomaterna i halvor. Blanda lök och tomat, strö över lite flingsalt.
- Servera fisken med såsen, tomatsalladen och nykokt färskpotatis.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Grillad fisk med ingefärssås
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 30 minuter
4 bitar torskrygg à 150 gram
Arla Köket® Smör-&rapsolja
Salt oc hpeppar
2 färska lökar
250 g cocktailtomater
Flingsalt
Sås
2 dl Arla® gräddfil
1 msk riven färsk ingefära
1/2 msk hackad färsk rosmarin
1 krm salt
2 krm strösocker