Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Italiensk kycklingpasta
Viva Italia med den här snabblagade och smakrika kycklingpastan. Riv gärna över parmesan före servering för extra mycket italienkänsla!
Gör såhär
- Börja med att koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla tomater och spenat.
- Skär kycklingen i små bitar och bryn den i smör i en stekpanna. Salta och peppra.
- Tillsätt vitlök, tomater, spenat och grädde. Låt det koka ihop några min. Servera såsen med pastan.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Italiensk kycklingpasta
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 30 minuter
400 g kycklingbröstfilé
300 g tagliatelle
250 g fryst bladspenat
2 vitlöksklyftor
50 g soltorkade tomater
Smör
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2½ Kelda® Matlagningsgrädde