Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Kantarelltoast med löjrom och crème fraîche
Ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav.
Gör såhär
- Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör.
- Rensa svampen. Skiva salladslöken.
- Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar.
- Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraîche.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Kantarelltoast
Ingredienser
4 personer
4 skivor formbröd
50 g smör
200 g kantareller
2 salladslökar
2 msk hackad färsk gräslök
salt och peppar
100 g löjrom
1 dl crème fraîche