Recept

Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.

Gör såhär

  1. Finstrimla kålen och sockerärterna. Skiva rädisorna. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs och senap. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
  2. Plocka loss allt kött från kycklingen. Fyll pitabröden med coleslaw och kyckling.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer

Ingredienser

4 personer
Tillagningstid: 30 minuter

Coleslaw
200 g vitkål
50 g sockerärtor
1/2 knippe räddisor
1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt
2 msk majonnäs
Salt
Peppar

1/2 grillad kyckling
4 pitabröd