Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer
En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.
Gör såhär
- Finstrimla kålen och sockerärterna. Skiva rädisorna. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs och senap. Smaka av med salt och peppar. Ställ kallt.
- Plocka loss allt kött från kycklingen. Fyll pitabröden med coleslaw och kyckling.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Kyckling i pitabröd med coleslaw på primörer
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
Coleslaw
200 g vitkål
50 g sockerärtor
1/2 knippe räddisor
1 dl Arla Köket® turkisk yoghurt
2 msk majonnäs
Salt
Peppar
1/2 grillad kyckling
4 pitabröd