Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök
Kycklinglårfilé är mörare och saftigare än bröstfilén och går dessutom snabbare att laga. Här får den sällskap av en krämig gräddsås med franska fläktar från dijonsenap.
Gör såhär
- Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
- Salta och peppra kycklingfiléerna. Bryn dem i smör-&rapsolja i en stekpanna på båda sidor.
- Tillsätt grädde, senap och fond. Låt sjuda ca 10 min.
- Strö över gräslök och servera med ris och sallad
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Kycklingfilé med dijonsenap och gräslök
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
450 gram kycklinglårfilé
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
1 msk Arla Köket® Smör- & rapsolja
2,5 dl Arla Köket® ekologisk vispgrädde
2 tsk Dijonsenap
2 tsk kycklingfond
1/2 dl hackad färsk gräslök
3 dl ris
65 gram blandad grönsallad