Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Nudelsallad med chili och spenat
Lättlagad nudelsallad med gurka och babyspenat i en härlig blandning av asiatiska smaker och med lite sting av chili. Gott tillbehör till kött eller kyckling.
Gör såhär
- Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
- Kyl dem i kallt vatten och blanda med salt, honung, lime och sesamfrön.
- Skiva salladslök och chili tunt. Hyvla gurkan på längden.
- Varva alla ingredienser i skålar.
- Rör ihop ingredienserna till chilidressingen.
- Gott till grillat kött eller kyckling.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Nudelsallad med chili och spenat
Ingredienser
För 4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
100 g glasnudlar
½ tsk salt
1 msk flytande honung
rivet skal och saft av lime
2 msk rostade sesamfrön
2 salladslökar
½ urkärnad röd chili
½ gurka
½ liter babyspenat
½ dl hackad malen koriander