Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Pasta med fänkål och lax
Krämig pasta med god smakkombination av lax och fänkål. Som extra smakhöjare strös riven ost över pastan före servering.
Gör såhär
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Strimla lax och fänkål. Fräs det i smör-&rapsolja 2–3 min.
- Koka upp crème fraiche och blanda med pastan. Rör ner lax och fänkål.
- Strö över osten och servera genast.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Pasta med fänkål och lax
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 15 minuter
250 g pasta penne
400 g laxfilé
400 g fänkål
4 dl Arla Köket® crème fraiche
2 dl Kvibille® Riven ost Cheddar