Recept

Purjolök och fänkål i foliepaket

Smakrikt foliepaket som sköter sig självt medan fisken eller köttet är på grillen. Använd gärna det smälta smöret som sås också.

Gör såhär

  1. Skölj och skär fänkål och purjolök i mindre bitar och lägg på en folieruta.
  2. Skär smöret i tunna skivor och lägg på grönsakerna tillsammans med kryddorna och vik ihop till ett paket.
  3. Picka lite hål på ovansidan av paketet och lägg på grillen. Baka tills fänkål och purjolök är genommjuka, 10-15 min.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Purjolök och fänkål i foliepaket

Ingredienser

4 port
Tillagningstid: 30 minuter

1 purjolök
1 fänkål
1 tsk hela fänkålsfrön
2 lagerblad
50 g Arla® Svenskt Smör
Salt