Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Rödbetor med getost och pinjenötter
Rödbetor passar fantastiskt bra ihop med krämiga getost och söt honung. Strö över rostade pinjenötter och pepprig rucola och njut!
Gör såhär
- Sätt ugnen på 225°.
- Dela rödbetorna i mindre bitar och fördela i en ugnsfast form. Bryt över bitar av osten och strö över saltet.
- Tillaga i mitten av ugnen tills osten smält något och fått lite färg, 3-5 min.
- Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna tills de fått fin färg. Strö pinjenötterna över rödbetorna. Lägg på rucola och ringla över honungen.
- Servera med ett gott bröd.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Rödbetor med getost och pinjenötter
Ingredienser
4 portioner
Tillagningstid: 15 minuter
750 g färdigkokta rödbetor
150 g getost
½ tsk flingsalt
5 msk pinjenötter
65 g rucola
2 msk smält honung
1 surdegsbaguette
Receptkreatör: Arla