Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Sallad med rödbetor, durumvete och dillyoghurt
Nykokta små rödbetor hamnar med fördel i en matig sallad med salt ost, dillyoghurt och krispig zucchini.
Gör såhär
- Koka rödbetorna mjuka. Skala och dela rödbetorna.
- Skölj vetet. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn och blanda med durumvete, olja, salt, peppar och vitlök i en skål.
- Smula över osten.
- Rör ihop yoghurt och dill.
- Servera salladen med rödbetor och dillyoghurt.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Sallad med rödbetor, durumvete och dillyoghurt
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 25 minuter
750 g rödbetor
1 burk kokt durumvete à 400 g
1 zucchini
2 msk olivolja
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
½ pressad vitlöksklyfta
150 g Apetina® Vitost
Dillyoghurt
2 dl Arla Köket® grekisk yoghurt
1 dl finhackad färsk dill