Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Sallad med rostbiff, krasse och päron
Härlig vår- och sommarsallad som mättar gott! Perfekt att ta med på picknicken!
Gör såhär
- Skär brödet i tärningar ca 1×1 cm och stek dem gyllene i smör.
- Kärna ut och skär päronet i tunna skivor. Häll över olivolja och citronsaft. Blanda päron och sallad på ett stort fat.
- Skär köttet i 1 cm breda strimlor och lägg på salladen.
- Strö över klippt krasse, brödkrutonger, flingsalt och peppar. Servera crème fraiche till salladen.
Måltidskreatör: Arla
Originalrecept: Sallad med rostbiff, krasse och päron
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
300 gram skivad, stekt rostbiff
2 skivor ljust bröd
1 msk Arla® svenskt smör
1 päron
1 msk olivolja
1 tsk citronsaft
2 liter blandad grönsallad
1 ask krasse
Flingsalt
Svartpeppar
2 dl Arla Köket® Lätt crème fraiche feta & soltorkad tomat