Recept

Sallad med rostbiff, krasse och päron

Härlig sommarsallad som mättar gott! Perfekt att ta med på picknicken!

Gör såhär

  1. Skär brödet i tärningar ca 1×1 cm och stek dem gyllene i smör.
  2. Kärna ut och skär päronet i tunna skivor. Häll över olivolja och citronsaft. Blanda päron och sallad på ett stort fat.
  3. Skär köttet i 1 cm breda strimlor och lägg på salladen.
  4. Strö över klippt krasse, brödkrutonger, flingsalt och peppar. Servera crème fraiche till salladen.

Måltidskreatör: Arla
Tillagningstid: 30 minuter

Ingredienser

4 personer

300 gram skivad, stekt rostbiff
2 skivor ljust bröd
1 msk smör
1 päron
1 msk olivolja
1 tsk citronsaft
2 liter blandad grönsallad
1 ask krasse
Flingsalt
Svartpeppar
2 dl smaksatt crème fraîche ”fetaost & soltorkade tomater”