Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Skagenröra – grundrecept
Toast skagen, en världsgod tapasrätt eller lyxig förrätt. Färskriven pepparrot gör röran extra god. Servera på toast eller i glas.
Gör såhär
- Skala räkorna och hacka dem grovt.
- Blanda räkor, dill, pepparrot, majonnäs och crème fraiche.
- Servera röran på rostat bröd eller i krustader.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Skagenröra
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 15 minuter
300 gram räkor med skal
2 msk hackad färsk dill
1/2 msk riven pepparrot
4 msk majonnäs
2 msk Arla Köket® crème fraiche