Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Skaldjurspasta med chili

Snabblagad skaldjurspasta med chili – vardagslyx på nolltid!
Gör såhär
- Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
- Hacka lök och vitlök. Tärna tomaterna.
- Smält smöret i en stekgryta. Fräs lök och tomater ca 2 min.
- Tillsätt frysta musslor och täck med lock. Låt koka 3-4 min tills musslorna öppnat sig. Rör ner crème fraiche.
- Vänd ner den nykokt pasta och räkor. Toppa med persilja.
Tillagningstid: 25 minuter
Receptkreatör: Arla
Ingredienser
4 personer
300 gram pasta (exempelvis pappardelle)
1 bananschalottenlök
1 vitlöksklyfta
2 tomater
1 msk smör
500 gram blåmusslor med skal , förkokta och frysta
2 dl smaksatt crème fraiche, paprika & chili
170 gram skalade räkor, avrunnen vikt
1 kruka bladpersilja, grovhackad