Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Snabbgravad honungslax med persikosås
Prova att snabbgrava laxen nästa gång du ska grilla. Både enkelt och gott!
Gör såhär
- Gnid in laxen med honung, salt och peppar. Låt stå i kylen ca 1,5 timme.
- Torka av laxen och grilla den över glöd ca 2 min på varje sida.
- Dela, kärna ur och tärna persikan. Blanda alla ingredienser till såsen.
- Servera till laxen med sallad och ugnsbakad färskpotatis med sesamfrö.
Receptkeatör: Arla
Originalrecept: Snabbgravad honungslax med persikosås
Ingredienser
4 bitar fjärilskotletter av lax
2 msk flytande honung
2 tsk salt
1 tsk grovkrossad vitpeppar
Persikosås
1 persika
2 dl Arla Köket® Turkisk yoghurt
1 tsk finhackad färsk röd chili
½ msk flytande honung
2 krm salt