Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Snittar med löjrom
Festligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!
Gör såhär
- Skala och mosa äggen med en gaffel.
- Låt sardellerna rinna av och finhacka dem.
- Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar.
- Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop från långsidan.
- Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar.
- Garnera med rom och gräslök.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Snittar med löjrom
Ingredienser
12 stycken
Tillagningstid: 45 minuter
2 mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
4 hårdkokta ägg
50 g sardellfiléer
1 dl Arla Köket® crème fraiche
1 tsk dijonsenap
½ dl hackad färsk gräslök
1 krm svartpeppar
Garnering
50 g löjrom
färsk gräslök