Recept

Snittar med löjrom

Festligt med godaste röran i tunnbröd och topping av löjrom. Perfekta snittar till hungriga gäster!

Gör såhär

  1. Skala och mosa äggen med en gaffel.
  2. Låt sardellerna rinna av och finhacka dem.
  3. Blanda ägg, sardeller, crème fraiche, senap, gräslök och peppar.
  4. Bred ut röran på tunnbröden och rulla ihop från långsidan.
  5. Låt dem ligga i plast i kylen. Skär varje rulle i 6 bitar.
  6. Garnera med rom och gräslök.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Snittar med löjrom

Ingredienser

12 stycken
Tillagningstid: 45 minuter

2 mjuka tunnbröd, ca 20 x 25 cm
4 hårdkokta ägg
50 g sardellfiléer
1 dl Arla Köket® crème fraiche
1 tsk dijonsenap
½ dl hackad färsk gräslök
1 krm svartpeppar

Garnering
50 g löjrom
färsk gräslök