Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Timjankyckling med fransk senap
Kycklingfilé i en lättlagad sås med välbekant smakkombination av fransk senap och timjan.
Gör såhär
- Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar.
- Bryn dem i olja i en stekpanna på båda sidor.
- Vispa samman vatten, grädde, smulad buljongtärning, senap, timjan och vetemjöl. Häll det i pannan.
- Koka kycklingen i såsen under lock, ca 10 min. Strö över färsk timjan.
Serveringsförslag: Servera med kokt ris eller bulgur och grönsaker.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Timjankyckling med fransk senap
Ingredienser
4 personer
Tillagningstid: 30 minuter
500 g kycklingbröstfilé
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
Olivolja
1/2 dl vatten
2 dl Arla Köket® ekologisk vispgrädde
1/2 tärning hönsbuljong
2 tsk dijonsenap
1 tsk torkad timjan
1 msk vetemjöl