14 mars 2024

Fransk afton – mingel med vin och ost

Välkommen till en extra härlig mingelprovning – denna gång med franskt tema! Under denna gående vinprovning i Tryffelsvinets Klubblokal i Stockholm får du under trevligt mingel chansen att vara bland de första att prova spännande nyheter i Systembolagets tillfälliga sortiment samt högaktuella viner från såväl beställningssortimentet och fasta sortomenet – samtliga från Frankrike. För att krydda kvällen extra kommer vi att servera ett urval av goda franska ostar från Androuet som matchar till kvällens viner. En riktig höjdarkväll med andra ord. Bienvenue!

Gående mingelprovning av vårens bästa franska viner och ost från Androuet

Äntligen är det återigen dags för en av Tryffelsvinets mest uppskattade provningar – våra gående mingelprovningar med spännande teman. Denna gång har turen kommit till Frankrike – ett av vinvärldens absolut viktigaste och godaste ursprung! På borden står våra bästa franska viner från kommande lanseringar i Systembolagets tillfälliga sortiment och som pricken över i har vi lagt till ett stort urval av våra franska favoriter från beställningssortimentet. Vi kan garantera en fantastisk afton i vinets tecken.

Men vad vore Frankrike utan dess ostar? För att verkligen se till att aftonen går i Frankrikes tecken har vi bjudit in Sveriges bästa ostbutik; Androuet som har med sig ett urval av lyxiga franska ostar som kommer att matcha särskilt bra till kvällens viner. Detta blir, förutom en chans att prova goda viner, även ett spännande tillfälle att också lära sig mer om hur man matchar vin till ost tillsammans med ostexperterna på Androuet.

Under provningen öppnas olika viner från:

André Brunel
Ett urval av flera Bordeaux-slott
Bouchard Père et Fils
Champagne Thiénot
Domaine Charles Joguet
Domaine Cordier
Domaine Laporte
Domaine Pinson
Domaine Trapet (Alsace)
Domaine Vigneau-Chevreau
Jean-Claude Boisset
Mommessin

Pris: 495 kronor (Biljetter köps via rutan nedan, eller via denna länk)
När: Onsdagen den 17 april
Första provningen: 17:30-19:00 – Fullbokad
Andra provningen: 19:30-21:00 – 1 PLATS KVAR
(Observera att vi inte kan släppa in före utsatt tid) 
Var
: Tryffelsvinets Klubblokal på Blasieholmsgatan 4A (bottenplan).

Avbokningspolicy: Vid avbokning senast 10 april återbetalas biljettpriset (minus Billettos serviceavgift).

HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN ÖNSKAR
Androuet & Tryffelsvinets team