Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
15 november 2025
2026 Master Class pass 1: Josetta Saffirio (12:00-12:45)
Älskade vinmakaren Sara Vezza tar i från tårna och tar under denna master class med sig fyra magnumflaskor av hennes toppvin Barolo Casteletto Persiera från fyra hyllade Barolo-årgångar; 2020, 2015, 2010 och 2005. Ett måste för alla Sara Vezza-fans! 195 kronor per biljett
Barolo Persiera-djupdykning med Sara Vezza
En av Vinklubbens mest älskade producenter är Sara Vezza som skapar magi på familjegården Josetta Saffirio. Från att ha tagit över vingården som ung 19-årgång (som enligt egen utsago på denna tid inte såg skillnad på en vinranka och ett äppelträd) har hon idag blivit en av Piemontes viktigaste krafter med sin elektriska personlighet, aldrig sinande energi och kompromisslösa approach till sitt hantverk där människan och miljön står i fokus.
Barlo Castelletto Persiera är Sara Vezzas allra bästa läge. Den lilla vinården ligger i lilla MGA’n (Menzione Geografica Aggiuntiva) i Castelletto i Monforte d’Alba. Vingården har funnits i familjens ägor sedan 1990-talet och när man tog över vingården fanns där gamla övergivna rankor från en vingård som inte varit farmad sedan andra världskriget. Sara var själv med och planterade om vingården och har berättat om alla stora stenar hon fick gräva bort för hand. Vingården – som alltid odlats ekologiskt – är omgärdad av en skog och är därmed skyddad från grannars eventuella besprutning. Denna master class är helt dedikerad till Persiera med fyra högt rankade årgångar med fem års mellanrum: 2002, 2015, 2010 och 2005.
Provningens viner
2020 Barolo Castelletto Persiera (magnum)
2015 Barolo Castelletto Persiera (magnum)
2010 Barolo Castelletto Persiera (magnum)
2005 Barolo Castelletto Persiera (magnum)
Pass: 1
Tid: 12:00-12:45
Pris: 195 kronor
För att boka en master class:
Välj pass och fyll i önskat antal entrébiljetter – tryck på ”nästa”. Du får nu tillgång till extratillägg av master class-provningar där du väljer önskad master class. Har du redan köpt en entrébiljett? Välj 0 entrébiljetter och tryck sen på ”nästa”. Observera att du behöver en entrébiljett för att delta på våra master class-provningar.
Tid och plats – Vinfestivalen
När: Lördagen den 30 maj
PASS 1: 10:00-15:00 (VIP)
PASS 1: 11:00-15:00
PASS 2: 16.00-20:000
HELDAGSBILJETT: 11:00-20:00
Olika biljettyper
Heldagsbiljett: 11:00-20:00
Inträdesbiljett som gäller mellan 11:00-20:00
Tillgång till alla våra utställare. Inga kuponger behövs.
Observera att lokalen töms i pausen mellan 15:00-16:00 och att man man då behöver lämna lokalen under tiden.
Pris: 1,295 kronor
VIP-biljett pass 1: 10:00-15:00 (LIMITERAT ANTAL)
Tidig entré: kom in en timme innan alla andra!
Inträdesbiljett som gäller mellan 10:00-15:00
Tillgång till alla våra utställare. Inga kuponger behövs.
I VIP-biljetten ingår dessutom: fri garderob, en lunchkupong, ett Riedel Old World Syrah-glas (restaurangserien) som du får ta med hem, ett VIP-band och förtur till biljetter till fine wine baren som köps på plats under första timmen.
Enbart 100 VIP-biljetter tillgängliga.
Pris: 1,495 kronor
Entrébiljett pass 1: 11:00-15:00
Inträdesbiljett som gäller mellan 11:00-15:00.
Tillgång till alla våra utställare. Inga kuponger behövs.
Just nu: 25% Early Bird-rabatt à 596 kronor (Ordinarie pris: 795 kronor)
Rabatten gäller till 9/1
Entrébiljett pass 2: 16:00-20:00
Inträdesbiljett som gäller mellan 16:00-20:00
Tillgång till alla våra utställare. Inga kuponger behövs.
Just nu: 25% Early Bird-rabatt à 596 kronor (Ordinarie pris: 795 kronor)
Rabatten gäller till 9/1
Valfria tilläggsprodukter:
Under vinfestivalen erbjuder vi unika Master classes med våra vinmakare enligt schemat nedan. Under dessa master classes öppnas fantastiska viner under leding av våra skickliga producenter. Observera att du måste ha en entrébiljett för att komma in på din master class
Pris: 195 kronor










