Recept

Heta korvar med fruktig bulgur

Smakrik middagsmat som kan varieras med olika kryddade korvar. Sött och syrligt, knaprigt och ostigt!

Gör såhär

  1. Fräs bulgur och curry i smör-&rapsolja i en kastrull.
  2. Häll på buljong och koka under lock enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skala apelsin och gurka och dela i bitar.
  4. Blanda bulgur med apelsin, gurka, russin, nötter och smulad vitost på ett fat.
  5. Grilla korvarna runt om över glöd eller i grillpanna ca 5 min.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Heta korvar med fruktig bulgur

Ingredienser

4 personer
tillagningstid: 30 minuter

4 chorizo
3 dl bulgur
1 tsk orientalisk curry
2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
6 dl hönsbuljong
1 apelsin
1 gurka
1/2 dl russin
1/2 dl cashewnötter
150 g Apetina® vitost