Recept

Heta korvar med fruktig bulgur

Smakrik middagsmat som kan varieras med olika kryddade korvar. Sött och syrligt, knaprigt och ostigt!

Gör såhär

  1. Fräs bulgur och curry i smör-&rapsolja i en kastrull.
  2. Häll på buljong och koka under lock enligt anvisning på förpackningen.
  3. Skala apelsin och gurka och dela i bitar.
  4. Blanda bulgur med apelsin, gurka, russin, nötter och smulad vitost på ett fat.
  5. Grilla korvarna runt om över glöd eller i grillpanna ca 5 min.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Heta korvar med fruktig bulgur

Ingredienser

4 personer
tillagningstid: 30 minuter

4 chorizo
3 dl bulgur
1 tsk orientalisk curry
2 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja
6 dl hönsbuljong
1 apelsin
1 gurka
1/2 dl russin
1/2 dl cashewnötter
150 g Apetina® vitost

Fluffiga och fläskiga röda viner

2020 Heritage Reserve Zinfandel, DeLoach Vineyards

Kalifornien159 kr
årgång slut

2020 Simonsig Cape Blend, Simonsig Estate

Stellenbosch99 kr
nyhet
limited

2020 Chinon Clos de la Dioterie, Charles Joguet

Loire659 krLanseringsdatum: 11/06