Recept

Kantarelltoast med löjrom och crème fraîche

Ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Kantareller och löjrom i ett härligt möte mellan skog och hav.

Gör såhär

  1. Stansa ut rundlar av brödskivorna ca 6 cm i diameter. Stek dem gyllenbruna i smör.
  2. Rensa svampen. Skiva salladslöken.
  3. Stek svampen i smör ca 5 min. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Smaka av med salt och svartpeppar.
  4. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraîche.

Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Kantarelltoast

Ingredienser

4 personer

4 skivor formbröd
50 g smör
200 g kantareller
2 salladslökar
2 msk hackad färsk gräslök
salt och peppar
100 g löjrom
1 dl crème fraîche