Denna webbplats innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som fyllt 25 år. När du använder vår webbsida godkänner du vår integritetspolicy.
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på sajten.
Recept
Bönor med chili och chorizo
Bönor och chili är mer än bara mat för riktiga cowboys. Lägg till kryddiga korvar och skapa en het, mättande – och otroligt god måltid!
Gör såhär
- Skölj bönorna och låt rinna av. Blanda dem med crème fraiche i en kastrull. Låt koka 1-2 min.
- Salta och peppra. Skala och klyfta löken. Skiva korven.
- Stek lök och korv i smör i en stekpanna.
Serveringsförslag: Servera med bönorna, sallad och majschips.
Receptkreatör: Arla
Originalrecept: Bönor med chili och chorizo
Ingredienser
4 personer
tillagningstid: 20 minuter
1 burk kidneybönor (ca. 400 g)
2 dl Arla Köket® Lätt crème fraiche paprika & chili
1 rödlök
2 chorizo
Smör