Recept

Grillat fisk- och räkpaket

Fisk samsas bra med kött på grillen, när du lägger den i smarta foliepaket.

Gör såhär

  1. Dela fisken i 4 bitar och salta dem.
  2. Skala och skiva vitlöken.
  3. Lägg fisken på 4 aluminiumfolieark. Lägg på vitlöken och räkorna. Blanda smöret och klicka på.
  4. Vik ihop paketen ordentligt så att inget rinner ut. Låt paketen ligga på grillgallret 10-15 min.
  5. Fisken är färdig när den är vit och fast. Servera med färskpotatis.

Receptkreatör: Arla

Ingredienser

4 personer

400 g torskfilé
½ tsk salt
2- 3 vitlöksklyftor
200 g skalade räkor
50 g smör t ex kryddat med italienska kryddor
Färskpotatis

Rekommenderade viner

Krispiga och torra vita viner